Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Koop nu jouw tickets

An Evening with The Bowery. The Bowery komt op zaterdag 15 februari naar het Nieuwe Dijkhuis. The Bowery brengt een geweldige combinatie van eerlijke en rauwe, akoestische muziek in combinatie met persoonlijke verhalen.
Tijdens ‘An Evening with The Bowery’ gaat muziek hand in hand met verhalen die dichtbij komen. Wegens groot succes van het debuutalbum ‘Broken Jars’ ging het duo eind 2019 op theatertour door het land. The Bowery (Rokus Maasland en Ramon Scherrenberg) raakt gevoelige snaren en wint in rap tempo fans. De akoestische muziek met folk en (soms) rauwere randjes trekt dan ook de aandacht. Het is muziek die opvallend direct en open is over de ‘ups and downs’ van het leven, maar ook over de hoop die er in klinkt.
Tijdens het concert in Doetinchem speelt als special guest cellist Ardie van der Knijff mee met The Bowery. Niet alleen repertoire van het debuutalbum, maar ook bekende songs van andere artiesten krijgen een plek in het repertoire van de avond.
“Verhalen bepalen veel in onze muziek”, vertelt Rokus Maasland. “Wij houden het vergrootglas op onszelf en hopen in die omgeving dat het ook bij de mensen binnen komt.”