ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Met trots kunnen wij vermelden dat we ISO 9001 en ISO 27001 certificaat gecertificeerd zijn! Hiermee tonen wij de informatiebeveiliging en kwaliteit van onze producten aan. De ISO 9001 en ISO 27001 staan namelijk voor internationale normen voor kwaliteitsmanagementsystemen waaraan onze bedrijfsvoering en informatiebeveiliging zijn getoetst.

ISO 27001

Met het ISO 27001 certificaat tonen we aan dat wij voldoen aan alle internationale normen op het gebied van informatiebeveiliging. Deze normen helpen ons procesmatig structuur te geven aan onze beveiliging en dragen bij aan de maximale vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie. Van de controle van onze servieskasten tot het locken van een computerbeeldscherm. Met dit certificaat laten we zien grip te hebben op onze informatiebeveiliging!

ISO 9001

Het ISO 9001 certificaat laat zien dat wij consequent producten en diensten leveren die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van onze klanten. Het helpt ons met het ontwikkelen, invoeren en verbeteren van de doeltreffendheid van een kwaliteitsmanagementsysteem en toetst of deze goed functionerend is. Als organisatie laten we met dit certificaat zien dat klanttevredenheid centraal staat en dat wij er alles aan doen om de kwaliteit te waarborgen!

Door beide certificaten in bezit te hebben, kunnen wij klanten en partners verzekeren dat wij onze informatiebeveiliging serieus nemen, kwaliteitsgericht zijn en vertrouwelijk omgaan met gegevens binnen ons bedrijf.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze