Referenties

GO-tickets gaat voor 100% tevreden klanten. Wij helpen onze klanten dan ook al te graag met het verzinnen van oplossingen. Lees hieronder wie jou al zijn voorgegaan. 

Wij zijn zeer tevreden over GO-tickets en gebruiken deze dienst al een paar jaar met heel veel plezier! Deze professionele organisatie kan ik iedereen aanraden!

M.Maats | AMC

Perfecte service en gemakkelijk te gebruiken
Voor onze bierfestivals welke wij vanuit PINT organiseren maak ik gebruik van go-tickets. Het systeem is enorm eenvoudig in te richten en de kosten vind ik acceptabel. Wat mij echt positief verrast heeft is de service en support. Geen vraag is te gek geweest en zeker bij het verplaatsen van het evenement vanwege het Coronavirus en eerder een geannuleerd evenement is de service ge-wel-dig. Er wordt adequaat gereageerd en ze helpen overal bij. Klasse! Kortom, van harte aan te bevelen!

P.Rensen | PINT regio Zuid Holland

Wat fijn dat er iemand met je meedenkt!
Go-tickets heeft mij goed geholpen tijdens het organiseren van het symposium. Snelle reactie op mails, snelle reactie als er aanpassingen nodig waren met daarbij geduldige uitleg ;-)

M. Bruins-Slot | Spaarne Gasthuis

Zéér tevreden
Er wordt vanuit GO-tickets heel doelgericht meegedacht, snel gereageerd en op persoonlijke basis gewerkt. Dat ervaar ik, als organisator, als zeer prettig. Daarnaast zijn de kosten voor de klanten die de kaarten kopen ook naar behoren en niet zoals bij sommige andere ticketverkopers die veel te veel commissie rekenen, GO-tickets rekent dus een zeer faire prijs daarvoor. Voorlopig ga ik nog door met de organisatie van mijn maandelijkse dansfeesten, dus ga ik als zeer tevreden klant ook vrolijk door met GO-tickets als vaste onlineticketshop partner.

J.P. Oome | 033DJ's / Soulboat / Club35

Een aanrader voor elke event organisator!

Wat ik erg fijn vind is het persoonlijke contact met GO-tickets! Ze zijn altijd bereid om mee te denken en te helpen en je hoeft niet lang te wachten op een antwoord. Ik kan iedere organisator van wat voor evenement dan ook aanraden om met GO-tickets te gaan samenwerken!

S. Achleitner | Club 22-24

Prima systeem en service

We hebben verschillende ticketverkoop systemen geprobeerd, maar zijn tot nu toe het meest tevreden met GO Tickets. Snelle antwoorden, geen dure administratiekosten en altijd tijdige betalingen. We hopen dat ze zo door blijven gaan.

R. Janssen | ProgPower Europe

Eenvoudig, gemakkelijk en prijsgunstig
Vroeger werkte ik met aanmelder.nl, maar na veel slechte ervaringen en twijfels over de AVG, ben ik overgestapt op go-tickets. Niet alleen mijn zorgen zijn voorbij, maar ik houd nu veel meer geld over (?!). Bovendien gaat veel communicatie via Linked-In. Door daar een " article" aan te maken heb je gelijk al veel bereik, en is een bewerkelijke internetpagina van aanmelder.nl niet meer nodig. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een ticketbureau als go-tickets die de ticketverkoop beheert. En dat functioneert goed en is niet duur. Verder waardeer ik hun snelle en klantvriendelijke communicatie en inzet.

J.H. Welink | TU Delft

Top bedrijf! Met één vast contactpersoon die makkelijk te bereiken is, is dit een erg fijn bedrijf om de tickets onder te brengen. Je wilt als organisator niet druk zijn met de randzaken voor je evenement en met GoTickets is dit zeker niet het geval. Veel dingen zijn mogelijk en ze denken altijd met je mee. Financieel gezien is het ook een interessante partij: verkoop je niks, heb je geen kosten, een duidelijke prijsstelling waar je als organisator rekening mee kunt houden.
Al met al een fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken.

A. Roos | Dorpsfeest Wehl

Flexibiliteit in het DNA
Voor een jaarlijks, traditioneel evenement met ongeveer 3.000 bezoekers, zijn we een aantal jaar geleden overgestapt op een online voorverkoop van de entreebewijzen. De wijze waarop GO-tickets ons daarbij begeleid en geassisteerd heeft, hebben we als bijzonder aangenaam ervaren. Onze onwennigheid werd eigenlijk meteen omgezet in enthousiasme; dat we dit niet eerder gedaan hadden!
De afgelopen editie hebben we de kaartsoorten uitgebreid en ook daarbij was de begeleiding top! Begrijpelijk uitleg en al onze last-minute wijzigingen worden direct geïmplementeerd.
GO-tickets is en blijft onze partner in online kaartverkoop.

E. Turlings | Koninklijke HFC

Super service
Ik heb mijn eerste evenement onlangs aangemaakt. Het evenement moet nog gaan plaatsvinden, maar ik ben t/m nu al erg tevreden over het systeem en de service. Het is gemakkelijk, en wat voor mij heel belangrijk is, is de supersnelle service. Via de chat heb je direct antwoord op je vragen en krijg je de hulp die je nodig hebt. Voor mij nu al een dikke 10!

S. vd Kamp | INBA Netherlands

Samenwerking
De samenwerking met GO-tickets was super.
Als we een vraag hadden stonden ze direct voor ons klaar.
Ontzettend bedankt!

M. Rutten | CV De Mölledraejers

TIcketverkoop in 2 jaar volledig online
Zoals veel events was ook bij ons (een carnavalsfeest met ca 1500 bezoekers per dag) de kaartverkoop off line met hulp van vele vrijwilligers. Veiligheid en overzicht is dan een steeds groter vraagstuk. Nu alles volledig online is, gaat de betaalstroom ook volledig digitaal en hebben we per dag overzicht van de kaartverkoop, kunnen veel eerder beginnen met de kaartverkoop en per dag bijsturen daar waar nodig. 2 jaar verder is onze kaartverkoop behoorlijk gestegen en voor de drukste dagen al ruim voor de carnaval volledig uitverkocht. En niet onbelangrijk, het geld op de rekening.

F. Nahon | Stichting Carnaval Leutekum

De online verkoop via GO-tickets verloopt prima.
De mensen van GO-tickets zijn zeer behulpzaam met het inrichten van de ticketshop, het aanbrengen van wijzigingen en/of aanvullingen. Ook het scannen van de tickets tijdens ons evenement ging zonder problemen en snel!

P. Lensink | Bredevoort Schittert

'Mozart in Zutphen' succes mede dankzij Go-Tickets
Gedurende 'Mozart in Zutphen' zijn er 5 concerten georganiseerd in 4 dagen. we hebben hierbij gebruik gemaakt van Go-Tickets, een zeer gebruiksvriendelijk en betrouw on-line ticketingsysteem.. Zowel voor de klant en bezoeker van de concerten als voor de organisatoren en de vrijwilligers bij de deur die op eenvoudige en snelle wijze de e-tickets kunnen scannen. Go-Tickets is een aanrader voor elke organisator van evenementen of activiteiten. Go-Tickets, weer een zorg minder!

A. Woudenberg | Walburgiskerk Zutphen

Betrouwbaar, handig en professioneel
Sinds 2 jaar maakt het Dudokfestival gebruik van Go-tickets en zijn wij super tevreden. Het is professioneel naar de eindgebruiker toe en daarbij werkt het zo gebruiksvriendelijk dat je er weinig omkijken naar hebt.
Persoonlijke vragen kunnen ook altijd gesteld worden en hanteren ze een korte reactietijd. Wij blijven het gebruiken de komende jaren.

E. Franssen | Dudokfestival

Hele betrouwbare partner!
GO-tickets is een hele prettige en betrouwbare partner. Ze staan open voor maatwerk en leveren supersnelle service. Komen de gemaakte afspraken en financiële afhandeling altijd na, zeer prettig voor een congresorganisator!

Ireen Rientjes | Ireen Rientjes Congresorganisatie

GO-tickets denkt in oplossingen en staat altijd buiten sluitingstijd en in weekenden voor je klaar. Zo waren Ineke en Thiery vanaf het begin al erg servicegericht, zij pakten onze verzoeken met betrekking tot het systeem voortvarend op. Ze gingen meteen aan de slag met het bouwen van een passend systeem voor ons. Daarnaast kwam Thiery snel langs om te kijken naar de situatie bij de ingangen en kassa’s bij het Strandbad. Het voelde gewoon goed en vertrouwd om met hen samen te werken!

Elise | Maarsseveense Plassen

Prima samenwerking! Uitbetalingen gaan altijd goed. Speciale verzoeken om iets aan te passen worden snel verwerkt. Servicekosten voor de tickets zijn ook iets lager dan bij veel anderen. Ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe feature die ik zag, dat je alle verschillende evenementen in 1x kunt invoegen in je website, ik ga het deze week uitproberen! Wij hebben meerdere events, dus dat zou heel handig zijn.

Heidy Willaert | Salseros Unidos entertainment

Wat een fijne samenwerking hebben we gehad met GI-tickets. Goede uitleg, begeleiding en prettige mensen om mee te maken te hebben. Volgend jaar zeker weer!

Martine Rexwinkel | Vive La France

Wij hebben recent onze eerste samenwerking met Go-tickets gehad en zijn erg enthousiast. Het is een klantvriendelijk bedrijf met een supersnelle service. De ticketverkoop is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Een echte aanrader!

Enya | Centrum Orthodontische Studie Vzw

Als je een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem zoekt, dan is GO-tickets de ideale keuze!

Colette Meeuws | Weleda


Wil jij binnen tien minuten tickets verkopen?
Meld je dan nu aan bij GO-tickets.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze