Blog 20 juni 2023

Producttrainingen organiseren met GO-tickets

Weleda is hét toonaangevende bedrijf op het gebied van gezondheid en schoonheid dat al decennialang natuurlijke producten aanbiedt. Voor praktijktrainingen en andere evenementen waren ze op zoek naar een ticketingsysteem dat hen kon helpen met de registratie en verkoop van tickets. Iets dat wij als geen ander kunnen. Lees hieronder hoe wij ze hebben ontzorgd.

Natuurlijke producten en waardevolle trainingen

Al sinds 1921 ontwikkelt Weleda producten voor gezondheid en schoonheid, maar ook voor een betere wereld. De grondstoffen die ze gebruiken zijn namelijk van natuurlijke oorsprong. Ze garanderen dat 100% van hun cosmetische producten gecertificeerde natuurcosmetica zijn volgens het Nature-keurmerk. Naast hun productaanbod bieden ze waardevolle trainingen aan professionals, zoals schoonheidsspecialisten, masseurs en verloskundigen. Deze trainingen stellen hen in staat om met Weleda-producten te werken en hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast organiseren ze elk jaar evenementen voor consumenten. Tijdens deze dagen geven ze een uniek kijkje achter de schermen bij Weleda, bieden ze workshops aan en geven ze rondleidingen door de biodynamische tuin.

Efficiënte eventregistratie en ticketing

Toen Weleda begon met het aanbieden van praktijktrainingen, ontstond ook de behoefte aan een efficiënt registratie- en ticketingsysteem. Ze wilden zich niet bezighouden met tijdrovende administratieve taken, maar zich volledig kunnen concentreren op de waardevolle inhoud van hun trainingen. Het was duidelijk dat ze een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem nodig hadden om hun evenementen soepel te laten verlopen. Echter beschikten ze niet over de middelen om een eigen ticketshop op te zetten. Een extern systeem was op dat moment de beste oplossing. En dat is het nog steeds 

De voordelen van GO-tickets 

Na uitgebreid onderzoek kwamen ze al snel uit bij GO-tickets als de ideale oplossing voor hun eventregistratie en ticketing. “Tot op de dag van vandaag werken we naar volle tevredenheid met GO-tickets samen. We zijn nog steeds blij met de keuze die we destijds hebben gemaakt”, aldus de klant. Het systeem neemt de medewerkers van Weleda veel werk uit handen en stelt hen in staat om op een laagdrempelige manier tickets aan te bieden voor trainingen en evenementen. Door GO-tickets kunnen ze eenvoudig evenementen opzetten en aanpassen aan hun specifieke behoeften. Zo kunnen ze evenementen kopiëren waardoor ze alleen de datum hoeven aan te passen. Hier besparen ze veel kostbare tijd mee. “We bieden ieder jaar vaak dezelfde trainingen aan. Daarom is het extra fijn dat ik het evenement vanuit het systeem kan kopiëren, dit scheelt heel veel werk!”

Samenwerking 

De samenwerking met GO-tickets wordt als uitstekend beschreven. Vooral de behulpzaamheid, vriendelijkheid en servicegerichtheid van het team stellen ze enorm op prijs. Snelle reacties op vragen en problemen hebben ervoor gezorgd dat Weleda zich vol vertrouwen kan richten op het organiseren van succesvolle trainingen en evenementen. “Ik moedig iedereen aan om GO-tickets te overwegen als ticketingsysteem voor evenementen. Vooral vanwege de fijne samenwerking, klantvriendelijkheid en efficiëntie”.

Als je een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem zoekt, dan is GO-tickets de ideale keuze”. 

- Colette, b2b-marketing professional Weleda

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze