Blog 13 april 2023

Erdee Media Groep over GO-tickets

Erdee Media Groep is hét gezaghebbende mediabedrijf dat de Bijbelse, reformatorische beginselen in de samenleving wil uitdagen om daarmee Gods eer en het heil van de naaste te bevorderen. Ze stimuleren de discussie met de samenleving en de interactie tussen verschillende delen van de doelgroep. Dit doen zij onder andere door activiteiten voor hun abonnees te organiseren, waar wij met ons GO-tickets systeem aan mee helpen.

Gezaghebbend mediabedrijf

Erdee Media Groep is een bedrijvengroep met een reformatorische identiteit. Ze stellen de Bijbel en Gods Woord centraal bij alles wat ze doen en bieden een verantwoorde nieuws- en informatievoorziening voor christenen en niet-christenen. Ze helpen bij het vormen van een mening en laten duidelijk weten waar ze voor staan. Samen met ruim 50.000 abonnees staan ze voor het delen en behouden van journalistiek met een reformatorische inslag. Voor deze trouwe abonnees organiseren ze diverse activiteiten, waaronder abonneedagen met bus en boot en abonneeavonden waarin een actueel onderwerp centraal staat. Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door ons systeem. Samen hebben wij naar een oplossing gezocht zodat abonnees zich eenvoudig kunnen inschrijven voor deze activiteiten.

Klantvriendelijk én gebruiksvriendelijk 

 "Onze website was gekoppeld aan een specifiek abonnementensysteem. Deze koppeling verliep alleen niet helemaal naar wens. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een nieuw systeem. We zochten een systeem waarmee we meer tijd konden besparen én er zeker van waren dat elke boeking goed zou verlopen. Al snel kwamen we uit op het GO-tickets systeem. Doordat deze zowel gebruiksvriendelijk is voor ons maar ook voor onze abonnees, besloten we met dit systeem in zee te gaan. Een keuze waar we tot op de dag van vandaag nog achter staan. Het systeem geeft ons namelijk inzicht in alle boekingen, vereenvoudigt het aanmeldproces en geeft ons de zekerheid dat alle boekingen goed verlopen. Zo hebben we met GO-tickets een beter overzicht van de aantallen waardoor we snel kunnen anticiperen wanneer een activiteit al bijna vol. 

GO-tickets is heel klantgericht en zoekt samen met de klant naar een oplossing. Je krijgt snel antwoord en als ze even niet bereikbaar zijn, bellen ze zelf zo snel mogelijk terug. Wij ervaren de samenwerking dan ook als erg positief.”

“GO-tickets is breed inzetbaar om te gebruiken voor boekingen bij evenementen”

- Rika Beunk, medewerker Erdee Media Groep.

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze