Winkel time slots

Een ‘fast lane’ is perfect voor het doen van boodschappen, passen van nieuwe kleren en kopen van bijvoorbeeld cadeautjes. Onze time slots creëren deze fast lanes voor ieder bedrijf. Klanten zijn, door zich te reserveren voor een bepaalde tijd, verzekerd van dat ene plekje binnen jouw winkel. Hierdoor gaan zij sneller winkelen waardoor jij meer omzet kan genereren!

We leven in een gehaaste anderhalve meter-samenleving. Alles moet sneller, beter en meer. Helaas zitten de maatregelen van het RIVM ons hiermee een beetje in de weg. Tegenwoordig is het namelijk moeilijk om even snel boodschappen te doen of last minute een leuke outfit te scoren. Hier brengen wij verandering in met onze reserveringsmodule! Door onze time slots hoeven klanten niet in de rij te staan en kunnen ze gelijk doorlopen. Zo verdoen ze geen tijd en komen ze ook voor de kleinste boodschappen naar de winkel. Prettig voor de klant maar ook voor de ondernemer!

 

Vragen?

Benieuwd of onze time slots het voor jou makkelijker kunnen maken? Neem dan contact (bel: +31 (0)26-311 90 29 of mail: info@go-tickets.nl) met ons op voor meer informatie. Wij helpen jou graag!

 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze