Blog 11 mei 2020

GO-tickets time slots

De maatregelen rondom het COVID_19 virus worden steeds meer versoepeld. Maar hoe ga je hier nu precies mee om met jouw bedrijf? Om deze nieuwe leefwijze wat dragelijker te maken hebben wij een applicatie ontwikkeld waarmee de economie weer op een verantwoorde manier kan gaan draaien.

Bekijk hier onze online demo!

De kalender zoals in de demo is te zien, is eventueel ook te embedden in uw eigen website natuurlijk!

Onze oplossing

Wij hebben dé oplossing voor organisaties en bedrijven. Met onze timeslots kunnen klanten zich registreren voor een bepaalde tijd waardoor contactberoepen en winkels weer verantwoord open kunnen. Middels onze applicatie reserveren klanten een online plek om bijvoorbeeld te winkelen op locatie, te sporten op de sportclub of een bezoekje te brengen aan de bouwmarkt. Door deze timeslots wordt het makkelijker voor onder andere winkeliers, klanten, werknemers en bezoekers om zich aan de anderhalve meter afstand te houden. Wij denken altijd graag mee in oplossingen en helpen ondernemers dan ook al te graag om in te spelen op alle nieuwe maatregelen.

Fast lane en golden ticket

Via een overzichtelijke kalender is duidelijk te zien wanneer er nog plek vrij is. De tijdvakken geven bezoekers, klanten en medewerkers de mogelijkheid om zich te registreren voor een bepaalde tijd. Eenmaal geregistreerd ontvangen zij een digitaal ticket om naar binnen te komen. Zij kunnen dan door de zogenoemde ‘fast lane’ naar de winkel of bouwmarkt en hebben een ‘golden ticket’ om naar kantoor te komen of om op het terras te zitten. Ons systeem en onze 1e lijns helpdesk (bereikbaar per telefoon, chat en email) zijn zonder basiskosten te gebruiken. Je betaalt alleen een fee van 60 cent per registratie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een white label oplossing waarbij jouw omgeving in eigen huisstijl op een zelfgekozen (sub)domeinnaam draait. 

Wil jij teleurstellingen tegengaan, rijen vermijden en medewerkers, klanten of bezoekers verzekeren van een plekje? Maak dan gebruik van onze timeslots Neem contact met ons op voor meer informatie of lees uitgebreid hoe onze time slots bij bouwmarkten, restaurants en winkels werken. Ons team denkt graag mee met de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Nu Starten

Om te starten met de time slots kun je aanmelden en starten bij GO-tickets. Start met het invullen van het aanmeldformulier.

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven om timeslots / reserveringsmodule in te zetten? Ga dan naar onze overzichtelijke tarieven pagina. U kunt de timeslots al gebruiken met het GO-tickets Lite pakket en je maakt pas kosten zodra er een reservering wordt geplaatst. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. De software is dus makkelijk te proberen om te zien of het aansluit voor uw organisatie. 

Vragen?

Benieuwd of onze time slots het voor jou makkelijker kunnen maken? Neem dan contact (bel: +31 (0)26-311 90 29 of mail: info@go-tickets.nl) met ons op voor meer informatie. Wij helpen jou graag!

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer