Blog 02 mei 2023

Groeien met behulp van GO-tickets

MINI-Events is hét bedrijf dat de meest unieke tourritten door heel Nederland organiseert. Om de organisatie hiervan zo soepel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen, zijn ze op zoek gegaan naar een ticketingsysteem. Al snel kwamen ze bij GO-tickets uit. Benieuwd hoe wij ze helpen? Lees dan onderstaand blogbericht.

MINI-events

MINI-events organiseert de mooiste tourritten voor jong én oud. Van een vrienden dag en familietourrit tot zakelijk bedrijfsevenement. Samen met twaalf vrijwilligers, videografen en fotografen, zet het bedrijf prachtige routes uit door natuurrijke gebieden in Nederland, zodat mensen kunnen genieten van de schoonheid van het land en geïnspireerd kunnen raken voor hun volgende vakantie.  

Van betaalverzoekjes naar GO-tickets

Voorheen maakte MINI-events gebruik van betaalverzoekjes, maar door de snelle groei van het bedrijf werd dit een tijdrovend en inefficiënt proces. Daarom besloten ze op zoek te gaan naar een ticketingsysteem. Als snel kwamen ze uit bij GO-tickets. “Met behulp van GO-tickets kan ik mijn tijd nu beter benutten”, aldus de klant. GO-tickets maakt het mogelijk om tickets te verkopen en te scannen, waardoor de organisatie van de tourritten en evenementen soepeler verloopt dan wanneer ze met lijsten werken. 

Tijdvakken

Het GO-tickets systeem biedt ook de mogelijkheid om tijdvakken in te stellen voor evenementen. Dit was een van de musthaves voor MINI-Events. “Wij organiseren meerdere ritten en evenementen per weekend. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld kiezen voor alleen de zaterdag of zondag, maar ook voor beide dagen. De tijdvakken van GO-tickets zorgen ervoor dat dit eenvoudiger en overzichtelijker wordt geregeld in het systeem. Dit scheelt ons enorm veel tijd.”  

Goed contact

Het bedrijf werkt nu sinds een jaar met GO-tickets, maar kan nu al niet meer zonder. “De samenwerking met GO-tickets verloopt uitstekend. Als er vragen zijn, worden deze snel beantwoord. Ook vragen van klanten zetten ze direct door. Ze laten dus niemand lang wachten. Als je op zoek bent naar een efficiënt ticketingsysteem voor de organisatie van je evenementen, is GO-tickets zeker een goede keuze. Zorg ervoor dat je je in het systeem verdiept. Het kan je enorm veel tijd schelen waardoor je met andere zaken bezig kan gaan en snel kan groeien!” 

Door de tourritten en evenementen via GO-ticket te organiseren, hebben we meer tijd voor andere zaken wat ervoor heeft gezorgd dat we enorm zijn gegroeid als bedrijf zijnde!”


- Emile, MINI-events

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze