Blog 07 februari 2024

Groter bereik middels GO-tickets

Sander Pardijs Slijterij en Wijnhandel verkoopt niet alleen de mooiste whisky’s, lekkerste wijnen en bijzonderste speciaalbieren, de winkel vormt ook een decor voor leuke evenementen die ze met GO-tickets organiseren. Benieuwd hoe wij ze hier mee helpen? Lees dan verder!

In het pittoreske Vorden, bevindt zich al 20 jaar lang een succesvolle onderneming. Namelijk Sander Pardijs Slijterij en Wijnhandel. Dé plek voor liefhebbers van whisky, wijn, lokale bieren en hoogwaardige gedistilleerde dranken. Maar dat is nog niet alles. Ze zijn ook trotse organisator van Whisky Festival Achterhoek,  waarvan dit jaar op vrijdag 21 juni 2024 de 6e editie gaat plaats vinden. Op zondag 23 juni 2024 organiseren ze de eerste editie van Achterhoek Wine Festival. Sander Pardijs, eigenaar van het bedrijf, geeft aan dat dit misschien wel de gezelligste evenementen van Nederland zijn. “"Onze evenementen, zoals het 'Whisky Festival Achterhoek' en het aankomende 'Achterhoek Wine Festival', zijn bedoeld om liefhebbers van dranken samen te brengen en te laten genieten van al het moois dat onze regio te bieden heeft.", aldus Sander.

Waarom GO-tickets?

Het verlangen om een breder publiek te bereiken en het gemakkelijker te maken voor liefhebbers uit heel Nederland om tickets te kopen, leidde Sander naar de zoektocht naar een geschikt ticketingsysteem. "We wilden afstappen van het traditionele koopproces, waarbij men eerst naar onze winkel moest komen om een ticket te kopen. Dit beperkte ons publiek en verhinderde een vlotte ticketverkoop", legt Sander uit. Uiteindelijk kozen ze voor GO-tickets. "GO-tickets bleek de perfecte partner uit de buurt te zijn die dezelfde taal spreekt. Het systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar de ondersteuning die we ontvangen is ook vlot, adequaat en oplossingsgericht."

Succesvolle samenwerking

Het GO-tickets systeem heeft Sander vooral geholpen met het vergroten en bedienen van hun verzorgingsgebied. "Dankzij GO-tickets kunnen we nu een breder publiek bereiken en mensen uit het hele land uitnodigen om deel te nemen aan onze evenementen. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem heeft het voor ons gemakkelijk gemaakt om tickets te verkopen en onze evenementen soepel te laten verlopen." Hij kijkt tevreden naar de samenwerking met GO-tickets, “We kijken uit naar de toekomstige evenementen die we samen zullen organiseren.” Met behulp van GO-tickets is hij klaar om de komende jaren nog meer onvergetelijke ervaringen te creëren voor liefhebbers van whisky, wijn en alles daartussenin.

- Sander Pardijs, eigenaar

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze