Blog 22 februari 2024

Sport- en studentenverenigingen

Als sport- en studentenvereniging sta je soms voor unieke uitdagingen en kansen. Of je nu een sportevenement, competitie, feest of gezellige bijeenkomst organiseert, wij helpen je er graag mee. Ons bezoekersregistratie- en ticketingsysteem is het perfecte systeem om je uit de brand te helpen. Wij helpen je namelijk graag met de kaartverkoop en administratieve afhandelingen ervan. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan het onderstaande blogbericht.

Het GO-tickets systeem

In slechts vijf minuten kun je al activiteiten beheren in ons systeem, of het nu gaat om een spannende (oefen) wedstrijd, een bruisend feest of een maandelijkse bijeenkomst. Ons dashboard geeft je een eenvoudig overzicht van alle evenementen en bespaart je veel tijd. Zo kan jij je concentreren op andere zaken rondom de vereniging. Beheer en promoot jouw activiteiten, terwijl je profiteert van een overzichtelijke interface die speciaal is afgestemd op de behoeften van sport- en studentenverenigingen. 

Eenvoudige kaartverkoop

Wij hebben ervoor gezorgd dat het aanmeldingsproces snel en gemakkelijk verloopt. Via de unieke link kunnen leden zich eenvoudig aanmelden voor activiteiten, ongeacht of ze op jouw website, in e-mails of op sociale mediakanalen worden gepromoot. Indien gewenst, kunnen ze tickets kopen voor meerdere leden of met een kortingscode. Eenmaal in bezit van een ticket, hoeven ze deze alleen nog maar op de dag van de activiteit zelf te laten scannen. Makkelijker kan bijna niet! 

Financiële afhandeling

Financiën moeten geen zorgenkindje zijn. Met ons systeem kunnen leden direct en veilig betalen via iDeal. Het betalingsproces is geïntegreerd, waardoor zowel de organisatie als de deelnemers profiteren van een zorgeloze ervaring.

Makkelijk, gebruiksvriendelijk, snel en bovendien gratis ter gebruik!

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze