Blog 21 januari 2024

New in the team: Aron!

We zijn het jaar geëindigd met een uitbreiding van ons team, vorige maand heeft Aron zich namelijk bij GO-tickets gevoegd als Supportmedewerker. Na het afronden van zijn Mbo-opleiding Event Management, was hij toe aan een nieuwe uitdaging waar hij zichzelf kon ontwikkelen. Waarom hij juist voor GO-tickets heeft gekozen lees je in het onderstaande blogbericht.

Leren door te doen

Aron loopt alweer bijna twee maanden rond bij GO-tickets, maar leert nog elke dag nieuwe dingen. Dat was dan ook dé reden waarom hij bij GO-tickets kwam werken. Nadat hij zijn opleiding Event management had afgerond, startte hij met een nieuwe opleiding in de Marketing. Echter merkte hij al snel dat zijn leervaardigheden beter tot hun recht kwamen in de praktijk dan tussen de boeken. “Ik merkte dat uit boeken leren niks voor mij is, ik leer meer door dingen te doen.”, aldus Aron. Daar is GO-tickets, met een eigenaardig systeem en groot klantenbestand, de perfecte plek voor! Met zijn leergierige instelling kijkt hij uit naar het ontdekken van diverse facetten binnen GO-tickets.  

Interesse in GO-tickets

Op zoek naar een rol waarin hij zijn interesse in evenementen kon combineren met klantinteractie, ontdekte Aron GO-tickets. “Ik vind het leuk om in contact te zijn met mensen en mensen te helpen”. Zijn sollicitatie leidde tot een gesprek en al snel voelde het als een perfecte match. Inmiddels is hij al niet meer te missen bij GO-tickets. Hij speelt een grote rol in de support en communicatie van GO-tickets. Zijn taken omvatten het beantwoorden van telefoontjes, beheren van de mailbox en contact leggen met nieuwe aanmeldingen. Maar ook voor andere werkzaamheden draait hij zijn hand niet om. Zo benadert hij ook potentiële klanten via de mail of telefoon om hun interesse te wekken in GO-ticket, en heeft veel interesse om meer te leren over marketing en sales.

Toekomstplannen

Wat Aron het meeste waardeert, is de hechte teamdynamiek bij GO-tickets en moederbedrijf NowOnline. “Het is een fijn en gezellig team waar je je meteen welkom voelt.” Hij hoopt hier dan ook nog een langere tijd rond te lopen en de fijne kneepjes van het vak te begrijpen zodat hij grotendeels zelfstandig aan de slag kan.  

We zijn blij met Arons bijdrage aan ons team en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze