Lezing organiseren

Doordat lezingen vaak in kleinere ruimtes gehouden worden, zijn er vaak maar een select aantal plaatsen beschikbaar. Regel daarom de kaartverkoop online met GO-tickets om teleurstellingen te voorkomen!

Doordat lezingen vaak in kleinere ruimtes gehouden worden, zijn er vaak maar een select aantal plaatsen beschikbaar. Hierdoor blijft het voor de voordrager overzichtelijk om ook nog de conversatie met het publiek aan te kunnen gaan. Het gebeurt dan helaas wel eens dat mensen aan de deur teleurgesteld moeten worden omdat een lezing vol is. Regel daarom de kaartverkoop online met GO-tickets om teleurstellingen te voorkomen!

Ons systeem biedt de mogelijkheid om bezoekers tickets te laten komen of zich in te laten schrijven voor verschillende lezingen. Door vragen toe te voegen, krijg je gelijk inzicht in de bezoekers die bij de lezing komen. Met deze informatie kan de voordrager makkelijker voor interactie zorgen met het publiek. Daarnaast kan er een limiet geplaatst worden per ticket soort, hierdoor creëer je inzicht in het aantal bezoekers. Zo worden mensen ook minder snel teleurgesteld wanneer zij naar een lezing willen. Met de marketing gegevens die achteraf gegenereerd kunnen worden, kan er gemakkelijk een volgende lezing georganiseerd worden. Tot slot kan er een gastenlijst worden opgesteld met alle gegevens. Deze lijst kan perfect gebruikt worden op de dag zelf. 

Benieuwd of het systeem van GO-tickets bij jou past? Meld je vrijblijvend aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze