Blog 14 april 2024

ISO 9001 en 27001 gecertificeerd

Vorig jaar behaalden we een belangrijke mijlpaal, we behaalden namelijk onze ISO-certificering. Deze prestatie is het resultaat van onze voortdurende toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten en het waarborgen van de veiligheid van de gegevens van onze klanten. Maar deze mijlpaal zou niet mogelijk zijn geweest zonder onze partners in dit proces, NowOnline en Fendix Consultants.

Een succesvolle samenwerking 

Operationeel Manager Ineke bundelde haar kennis met Kilian, Information Security Consultant bij Fendix Consultants, en Angelo, .NET Developer en Security Officer bij NowOnline. Samen hebben ze het ISO-managementsysteem opgezet en onderhouden. Ze werkten nauw samen om ervoor te zorgen dat het managementsysteem voldeed aan de eisen van de ISO-normen, ontwikkelden beleidsdocumenten en processen, en implementeerden maatregelen om te voldoen aan de ISO-standaarden. 

Op naar een veilige toekomst 

Met trots kunnen we aankondigen dat GO-tickets nu ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd is. Dit is een collectieve prestatie van ons hele team, met Ineke, Kilian en Angelo als drijvende krachten achter dit succes. Als ISO-gecertificeerd bedrijf blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten en het waarborgen van de veiligheid van de gegevens van onze klanten. We kijken uit naar een toekomst waarin we blijven groeien en onze klanten de best mogelijke ervaring blijven bieden.

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze