Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op 22 april 2017 is de volgende editie van de Foute Dance Classics Party in de auw kerk in Bunde met DE feestband van het wilde zuiden TONCA live!

Op de foute dance classics party’s draaien de dj’s Sandy & Marc samen met een live act de allerbeste dance- en party classics uit de seventies, eighties en nineties. Een tijdperk om nooit meer te vergeten! Grote kans dat hits van o.a. Abba, Wham, Bee Gees, James Brown, Dolly dots, The Jacksons, Village people, Vengaboys, KC & the sunshine band, Trammps, Depeche mode, Luv, Boney M, The Sugarhill gang en UB 40 die avonden de revue zullen passeren. Om samen met vrienden, collega’s en bekenden goede en foute herinneringen op te halen uit deze gouwe ouwe tijd zullen verzoekplaten zoveel mogelijk ten gehore gebracht worden, als het maar dansbaar is en het kan uiteraard niet fout genoeg zijn!

De auw kerk zal omgetoverd worden tot mega disco inclusief spiegelballen en lasers. Haal de foute outfits en andere oude uitgaanskleren maar weer van de zolder af en leef je lekker uit…… hoe fouter, hoe beter. It’s Saturday night fever!!

Dus…. wil je weer eens lekker ouderwets swingen en oude bekenden weerzien, ga dan met ons mee terug in de tijd! Laat je verrassen!