Het gebruikmaken van het GO-tickets systeem is geheel gratis. De enige kosten die in rekening worden gebracht zijn €1,21 per verkocht ticket. Dit bedrag is inclusief BTW en iDEAL kosten. Deze kosten kun je als organisator doorberekenen naar de bezoeker van jouw evenement. Je kunt er ook voor kiezen om deze kosten voor eigen rekening te nemen.

Administratiekosten doorberekenen naar de bezoeker
Mocht je er voor kiezen om de administratiekosten door te berekenen naar de bezoeker dan kies je in ons systeem voor ‘’vermeld de administratiekosten apart’’. De bezoeker van jouw evenement betaalt dan een extra bedrag van €1,21 per ticket. Deze kosten worden getoond in het betalingsoverzicht.

Administratiekosten voor eigen rekening nemen
Een andere optie is om de administratiekosten voor eigen rekening te nemen. Dan kies je in ons systeem voor ‘’tel de administratiekosten bij de ticketprijs op’’. In het betalingsoverzicht worden dan geen extra administratiekosten getoond. Bij het invoeren van je ticketprijs moet je er dan wel rekening mee houden dat je de ticketprijs minus 1,21 invult. Ons systeem telt er vervolgens automatisch 1,21 bij op zodat uiteindelijk de juiste ticketprijs wordt getoond.