Veelgestelde vragen

In onze kennisbank hebben we een de meest gestelde vragen alvast voor jou verzameld. Grote kans dat jij hier antwoord vind op jouw vraag.

Handleiding: Alle funcionaliteiten zijn te vinden in de uitgebreide handleiding.

Tarieven

Het gebruikmaken van het GO-tickets systeem is geheel gratis. De enige kosten die in rekening worden gebracht zijn €1,21 per verkocht ticket. Dit bedrag is inclusief BTW en iDEAL kosten. Deze kosten kun je als organisator doorberekenen naar de bezoeker van jouw evenement. Je kunt er ook voor kiezen om deze kosten voor eigen rekening te nemen.

Administratiekosten doorberekenen naar de bezoeker
Mocht je er voor kiezen om de administratiekosten door te berekenen naar de bezoeker dan kies je in ons systeem voor ‘’vermeld de administratiekosten apart’’. De bezoeker van jouw evenement betaalt dan een extra bedrag van €1,21 per ticket. Deze kosten worden getoond in het betalingsoverzicht.

Administratiekosten voor eigen rekening nemen
Een andere optie is om de administratiekosten voor eigen rekening te nemen. Dan kies je in ons systeem voor ‘’tel de administratiekosten bij de ticketprijs op’’. In het betalingsoverzicht worden dan geen extra administratiekosten getoond. Bij het invoeren van je ticketprijs moet je er dan wel rekening mee houden dat je de ticketprijs minus 1,21 invult. Ons systeem telt er vervolgens automatisch 1,21 bij op zodat uiteindelijk de juiste ticketprijs wordt getoond.

Wij werken zonder opstartkosten. Bij GO-tickets betaal je per verkocht ticket. Zolang je geen tickets verkoopt zitten er dus ook geen kosten aan verbonden. Dat is wel zo prettig.

Wij hebben transparante tarieven, voor altijd en voor iedereen. Ons systeem kan gratis worden gebruikt, mits je de servicekosten doorberekend naar de bezoeker. Wij rekenen namelijk slechts €1,- (excl. 21% btw) per verkocht ticket. Hierin zitten de iDEAL transactiekosten al verwerkt. 

Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om handmatig tickets aan te maken. Dit is een ticket welke niet via de online shop wordt verkocht maar door de organisator in het GO-tickets dashboard aangemaakt wordt. Deze is vervolgens uit te printen of per mail te versturen. Voor een handmatig ticket  rekenen wij €0,60 (excl. 21% btw).

Bij GO-tickets heb je de keuze om wekelijks of maandelijks uitbetaald te krijgen. Aan beide opties zitten geen extra kosten verbonden. De maandelijkse uitbetaling vindt elke 15e van de maand plaats van de opvolgende maand nadat de ticketverkoop is gestart. Bij de wekelijkse uitbetaling krijg je iedere maandag uitbetaald.

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze