Veelgestelde vragen

In onze kennisbank hebben we een de meest gestelde vragen alvast voor jou verzameld. Grote kans dat jij hier antwoord vind op jouw vraag.

Handleiding: Alle funcionaliteiten zijn te vinden in de uitgebreide handleiding.

Over GO-tickets

Persoonlijk contact, waarom is dat voor GO-tickets zo belangrijk?
Wij willen ons graag onderscheiden door te laten zien wie wij zijn. Men heeft dan een beter beeld met wie zij op dat moment contact hebben. Bij online ticketverkoop gaat bijna alles via het digitale pad, maar persoonlijk contact blijft uitermate belangrijk.

Zo bellen wij regelmatig met onze klanten om de huidige stand van zaken te bespreken. Hoe gaan de voorbereidingen van het evenement? Hoe kunnen zij de kaartverkoop bevorderen? Hoe is het evenement gegaan?

Daarnaast kan de organisatie ons altijd bereiken om bijvoorbeeld hulp te vragen voor het aanmaken van het evenement. Wij lopen met de organisatie door hoe alles het beste ingevuld kan worden.

Tevens bieden wij meerdere servicekanalen aan. Naast het telefoneren kun je ons WhatsAppen, mailen, chatten of langskomen op ons kantoor. Bij al deze servicekanalen is de responstijd laag én kunnen onze klanten spreken met zijn/haar contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat je niet steeds iemand anders aan de lijn hebt.

Via WhatsApp ontvangen we vaak korte vragen van een organisatie. Bijvoorbeeld een vraag of we willen checken of het evenement wat ze hebben aangemaakt juist is ingevoerd. Wij kunnen dit checken en direct reageren.

En dan zijn er nog nieuwe klanten die op de website een chat bericht sturen met diverse vragen over een te starten evenement. Wij sturen een bericht terug en zullen alles zo duidelijke mogelijk uitleggen en indien gewenst telefonisch contact opnemen.

Naast onze service naar de organisatie toe, bieden wij ook service aan de bezoeker van het evenement. De bezoeker mailt bijvoorbeeld omdat hij zijn mail heeft verwijderd en graag zijn ticket opnieuw wilt ontvangen. Wij zoeken de bezoeker bij desbetreffende evenement op en sturen zijn ticket opnieuw, deze ontvangt hij direct in de inbox.

Dit alles pakken wij 7 dagen in de week op, bijna 24 uur per dag (wij slapen wel om onze persoonlijke servicegraad hoog te houden).

Ben je nu ook zo benieuwd wie wij allemaal zijn? Kijk dan op de pagina ”over ons”.

Twijfel je of een online ticketsysteem geschikt is voor jouw evenement? Wij gaan uit van onze eigen kracht en daarom werken wij niet met contracten. Daardoor kun je ten alle tijden vrijblijvend aan de slag gaan met ons ticketsysteem.

Je kunt je gratis aanmelden via onze website. Vervolgens kun je in ons dashboard aan de slag. De kaartverkoop van jouw evenement kun je direct en kosteloos online zetten. Je betaalt pas zodra mensen een ticket bestellen. Dit is een vast bedrag van €1,21 incl. BTW en iDEAL betaling per verkocht ticket.

Benieuwd of jij extra tickets verkoopt met het online ticketsysteem van GO-tickets? Test het uit en meld je nu aan.

Of je nou een klein feest of een groot evenement organiseert, het online ticketsysteem van GO-tickets kan door iedereen gebruikt worden. Dus zowel voor particulier gebruik als voor zakelijk gebruik. Daarnaast maakt het niet uit of je eenmalig gebruik wilt maken van ons systeem of regelmatig. Onze huidige klanten bestaan uit organisatoren van feesten, evenementen, concerten, optredens, beurzen, lezingen, trainingen en tentoonstellingen.