Veelgestelde vragen

In onze kennisbank hebben we een de meest gestelde vragen alvast voor jou verzameld. Grote kans dat jij hier antwoord vind op jouw vraag.

Handleiding: Alle funcionaliteiten zijn te vinden in de uitgebreide handleiding.

Financieel

Via het systeem van GO-tickets kunnen bezoekers op veel verschillende manieren betalen. Voor andere betaalmethodes dan iDEAL of Bitcoin, worden kosten in rekening gebracht. We kunnen de volgende betaalmethodes activeren:

  • iDEAL
  • Creditcard (+1,8 over de ticketprijs)
  • MisterCash (+1,5% over de ticketprijs)
  • SofortBanking (+0,9% over de ticketprijs)
  • PayPall in overleg

Wil je gebruik maken van andere betaalmethodes? Laat het ons dan weten.

Het is bij GO-tickets mogelijk om een unieke QR-code te plaatsen op hardcopy tickets. Dit kan via ons systeem door in het dashboard te klikken op “Handmatige tickets”. Als je hier bijvoorbeeld 100 handmatige tickets aanmaakt, krijg je een ZIP-bestand die je kunt downloaden. Het is mogelijk om dit bestand naar jouw eigen drukker toe te sturen. Hij of zijn kan deze dan plaatsen op jouw hardcopy ticket. Dan heeft jouw hardcopy ticket ook een unieke QR-code die 1 keer scanbaar is.

Wil je per maand inzicht krijgen in je ticketopbrengsten? Geen probleem! In ons dashboard kun je per maand of per jaar een overzicht krijgen van al je verkochte tickets.

Dit overzicht kun je in het dashboard vinden onder het kopje ‘’Statistieken’’.  Vervolgens kun je een periode selecteren waarvan je de ticketopbrengsten wilt inzien. Per evenement kun je precies zien hoeveel tickets je hebt verkocht en wat je opbrengsten zijn.  Onderaan de pagina is het tevens mogelijk om een factuur te downloaden. Met 1 druk op de knop wordt er een pdf bestand gedownload. Kortom, een handige functie en het is super gemakkelijk!

Organiseer je een evenement waarbij jouw bezoekers een factuur dienen te ontvangen? Via GO-tickets kunnen je gratis de factuurmodule activeren. De bezoekers ontvangen in hun bevestigingsmail ook een link om een factuur te downloaden. De factuur wordt altijd vanuit de organisator verstuurd, omdat de ticketopbrengsten de omzet van de organisator betreft. Wij zorgen ervoor dat alle wettelijk verplichte gegevens hierop worden vermeld.

De opbrengst van de ticketverkoop via GO-tickets komt via een veilige betaalomgeving (iDEAL) binnen op een beschermde rekening. Deze rekening wordt bewaakt door de Autoriteit Financiƫle markten (AFM). Hierdoor wordt de ticketopbrengst altijd veilig bewaard. Maandelijks keren we automatisch je omzet uit minus de commissie/fee per verkocht ticket.

Jouw voordelen bij GO-tickets:

  • Betalingen in de ticketshop worden gedaan via iDEAL, PayPal, Sofort Banking, Mister Cash en Creditcard
  • Geld wordt bewaakt op een beveiligde rekening

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze