Blog 16 februari 2022

We kunnen weer ouderwets feesten!

De versoepelingen én gemeentelijke borgstelling zorgen voor opluchting bij organisatoren. Het lockdownslot kan er steeds verder af en het normale leven lijkt in zicht. We hebben het al vaker geroepen, maar dit keer is het écht: we mogen ein-de-lijk weer evenementen organiseren. Maar weten we nog wel hoe dat moet na twee jaar?

Heel het land is in rep en roer door het nieuws van minister Ernst Kuipers dat "het land weer open gaat". Zomerfestivals gooien massaal kaarten in de verkoop, nachtclubs kunnen het stof eindelijk weer van de dansvloer afhalen en carnavalsverenigingen kunnen alles in een sneltrein klaarstomen voor het carnavalsweekend. Ook wij sprongen een gat in de lucht want hierdoor is de evenementenbranche weer back in the business!

Regels

Vanaf 25 februari kunnen we de coropas opbergen. Restaurants kunnen weer open zonder zich te hoeven houden aan strenge maatregelen. Waar kleine zalen en cafés straks geen beperkingen meer kennen, is dat nog wel het geval voor locaties binnen waar meer dan 500 mensen naar binnen komen. Daar zal gebruik gemaakt moeten worden van de 1G-verplichting, waarbij een negatieve test vereist is. Buitenevenementen als festivals en sportwedstrijden hebben verder geen verplichtingen. Ook het nachtleven kan straks weer doorgaan zonder eindtijd. Ook hier zal gewerkt worden met 1G. 

Organiseer jouw evenement met GO-tickets

Doordat deze versoepelingen eerder kwamen dan verwacht, is er chaos. Velen moeten alles nog regelen en zien door de bomen het bos niet meer. Geen paniek! Wij ontzorgen organisatoren met de verkoop van tickets en registratie van bezoekers. Een geslaagd evenement begint bij een goede ticketverkoop. Of je nu 100 of 10.000 tickets verkoopt, ons systeem staat voor je klaar.

Benieuwd naar onze tarieven? Ga dan naar onze overzichtelijke tarieven paginaAanmelden is gratis en vrijblijvend. Meld je nu aan en start met ons systeem! Binnen 10 minuten kan jij al tickets verkopen voor jouw evenement. Meer weten? Neem dan contact met ons op (bel: +31 (0)26-311 90 29 of mail: info@go-tickets.nl). Wij helpen jou graag!

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze