Blog 22 september 2020

Verantwoord openen middels GO-tickets

Horecagelegenheden hebben het zwaar door het coronavirus. De ene maatregel na de andere zorgt er voor dat ze nog maar moeilijk open kunnen blijven. Zo zijn gasten verplicht zich te registreren, moeten ze een gezondheidscheck doen en mogen er vanaf 21.00 geen nieuwe gasten meer worden toegelaten. Om de pijn iets te verzachten, hebben wij hét perfecte systeem ontwikkeld voor horecazaken, namelijk het GO-tickets registratiesysteem. Lees hieronder hoe ons systeem het makkelijker maakt.

RIVM Maatregelen

Alle maatregelen hebben een enorme impact op horecagelegenheden. Gasten moeten 1.5e meter van elkaar afzitten (tenzij ze uit één huishouden komen), hebben een vaste zitplaats nodig en moeten de hygiëne maatregelen naleven. Met maar maximaal 30 gasten binnen en 40 buiten, is dit niet eenvoudig voor horecagelegenheden. Wij helpen horecagelegenheden dan ook graag met ons reserveringssysteem om makkelijker te blijven draaien. Met onze automatische COVID-19 gezondheidscheck worden toekomstige gasten voorbereid op een bezoekje aan jouw restaurant, bar, kroeg of terras die in te plannen zijn middels onze time slots. Zo kunnen horecamedewerkers verantwoord blijven werken en kunnen gasten gemakkelijk een hapje eten in het restaurant of drankje doen op het terras. 

Onze oplossing

Middels ons systeem kunnen gasten zich registreren voor een bepaald tijdstip om langs te komen. Doordat onze timeslots met verschillende kleuren werken, wordt gelijk inzichtelijk voor zowel de bezoeker als de horecazaak wanneer het druk is. Hier kan perfect op in gespeeld worden met het aantal medewerkers. De automatische COVID_19 gezondheidscheck zorgt ook nog eens voor minder werk bij aankomst en een doorloop in de rij. Binnen 24 uur voor aanvang van de reservering ontvangen gasten volledig automatisch een mail uit het systeem met de officiële RIVM vragenlijst. Hierdoor hoef je niet meer te werken met papiertjes bij de deur. Onze gezondheidscheck maakt het dus niet alleen gemakkelijker maar werkt ook milieubewuster. Wanneer de gasten de gezondheidscheck hebben ingevuld, wordt duidelijk of zij symptomen bevatten van het coronavirus. Tijdens het scannen van de tickets, kan je zien of de gezondheidscheck is uitgevoerd of niet. Hierdoor heb je zekerheid dat er geen gezondheidsrisico’s zijn.  

Nu starten

Gemakkelijk gasten reserveren voor een hapje of drankje? Inzicht krijgen in piekdrukte? Inzicht hebben in de gezondheidsrisico’s? Milieubewust werken? Maak dan gebruik van ons COVID_19 Registratiesysteem! Door ons systeem te gebruiken kan jij je gemakkelijk houden aan de maatregelen van het RIVM. Start met het invullen van het aanmeldformulier. Iedere organisator kan ons systeem gebruiken. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. 

 

 

 

 

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze