Blog 07 oktober 2021

Trotse partner van De Graafschap

Vorige maand hebben zijn wij lid geworden van de Business Club: het grootste zakelijke platform van de Achterhoek. Waar de Graafschap ons systeem gebruikt voor de ticketverkoop van oefenwedstrijden, kunnen wij nu profiteren van de kansen die de Business Club ons biedt. We zijn blij met deze mooie samenwerking!

Achterhoekse trots

De Graafschap is de trots van de Achterhoek. De Nederlandse voetbalclub uit het Gelderse Doetinchem werd in 1954 opgericht. Met de traditionele uitrusting die bestaat uit een horizontaal gestreept blauw-wit shirt, past de club perfect bij de stad. De organisatie achter de voetbalclub is een trotse klant van GO-tickets. Zij maken al langere tijd gebruik van ons ticketingsysteem voor oefenwedstrijden en diverse activiteiten. Maar nu draaien we de rollen om... Vorige maand zijn we lid geworden van de Graafschap Business Club

Graafschap Business Club

Samen met meer dan 350 ondernemingen zijn wij lid van de Graafschap Business Club. Deze samenwerking biedt ons veel mogelijkheden. Zo vermaken we ons  regelmatig tijdens de tweewekelijkse voetbalwedstrijden op De Vijverberg, nodigen relaties uit om voorafgaand aan de wedstrijd in informele sfeer te genieten van een heerlijk buffet en moedigen de voetballers aan om weer een toppresentatie te leveren. Daarnaast organiseert de Graafschap geregeld activiteiten waarbij we bestaande relaties kunnen ontmoeten of in gesprek kunnen gaan met nieuwe businesspartners!

Trots op deze samenwerking!

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze