Blog 09 oktober 2020

Hoe overleven december met corona?

Voordat we het weten is het alweer december, dé feestmaand van het jaar. Maar hoe regelen we een Sinterklaasfeest in tijden van corona? Kunnen families nog wel naar een Sinterklaasfeest? Hoe verloopt de kerstviering? Op welke manier kan ik kerstpakketten uitdelen aan mijn medewerkers? Dit zijn allemaal vragen die bij veel organisaties opkomen. Wij van GO-tickets kunnen ze uit de brand helpen! Door gebruik te maken van ons reserveringssysteem kunnen deze feestelijke gelegenheden gewoon doorgaan. Lees hieronder hoe. 

Organiseer gemakkelijk jouw Sinterklaasfeest

December komt steeds dichterbij, dit in combinatie met de aangescherpte maatregelen kan bij veel organisaties voor stress zorgen. Want hoe organiseer je het jaarlijkse Sinterklaasfeest in de sporthal, de stad of op kantoor waarbij rekening wordt gehouden met de RIVM-maatregelen? Hierop hebben wij hét antwoord: maak gebruik van ons reserveringssysteem. Via ons GO-tickets systeem kunnen bezoekers kaartjes kopen voor jouw Sinterklaasfeest of middels de timeslots een plek reserveren voor een bepaalde tijd. Hiermee voorkom je huilende kinderen die niet naar Sinterklaas kunnen en geïrriteerde families die in een lange rij staan te wachten. Via de overzichtelijke kalender is duidelijk te zien wanneer er nog plek vrij is. De tijdvakken geven bezoekers de mogelijkheid om zich te registreren voor een bepaalde tijd. Eenmaal geregistreerd kunnen zij middels een digitaal ticket naar binnen. Daarnaast hoeven bezoekers geen gezondheidscheck in te vullen bij aankomst door de automatische gezondheidscheck die 24 uur voor aanvang van het Sinterklaasfeest via de mail wordt verstuurd. Zo heb je zekerheid dat er geen gezondheidsrisico’s zijn. Dé perfecte oplossing om toch nog een Sinterklaasfeest te organiseren!

Kerstpakketten uitdelen

Na Sinterklaas komt het volgende feest waar organisaties zich druk over maken, namelijk kerst. Tijdens kerst worden medewerkers onder andere beloond met een kerstpakket, maar hoe moeten medewerkers deze nu ophalen wanneer geadviseerd wordt om niet op kantoor te komen? Ook hierop is ons antwoord: maak gebruik van ons registratiesysteem. Met ons registratiesysteem kunnen medewerkers zich registreren voor een bepaalde tijd om op kantoor langs te komen voor het kerstpakket. Daarnaast wordt middels de automatische gezondheidscheck duidelijk voor de organisator of de medewerker symptomen bevat van het coronavirus. Deze gezondheidscheck hoeft dan niet meer afgenomen te worden op locatie wat voor een snellere doorloop zorgt. Door de timeslots en gezondheidscheck wordt het makkelijk voor zowel de organisatie als de medewerkers om aan alle maatregelen van het RIVM te voldoen. Zo is er zekerheid dat er geen gezondheidsrisico's aanwezig zijn, weet de organisatie precies wie op welk tijdstip langskomt en wordt inzicht gecreëerd in de piekmomenten. Ons systeem is makkelijk voor de organisatie en handig voor de medewerkers. 

Start nu!

Wil jij gebruik maken van dé oplossing waardoor jij gewoon een Sinterklaasfeest kan organiseren en kerstpakketten kan blijven waarbij je zekerheid hebt dat er geen gezondheidsrisico’s zijn? Maak dan gebruik van ons COVID-19 Registratiesysteem. Start met het invullen van het aanmeldformulier. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.  

 

 

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze