Blog 01 juli 2021

Wie zijn wij?

Wanneer je door onze website scrolt kom je achter drie belangrijke dingen, namelijk dat wij persoonlijk zijn, transparante tarieven hanteren en een eenvoudig systeem hebben. Voor ondernemers zijn dit dé punten die ertoe doen om een samenwerking aan te gaan. Natuurlijk blijven we nieuwsgierige mensen en staan we ook nogsteeds vooraan in de rij wanneer we achter smeuïge details of grappige weetjes kunnen komen. Vandaar dat wij jou middels deze blog meer vertellen over het verhaal achter GO-tickets

Met dank aan NowOnline

Al tien jaar lang staat ons systeem klaar voor energieke ondernemers met nieuwe ideeën. Waar onze applicatie in het begin alleen diende als toegevoegde waarde voor Club 22-24, zijn we nu uitgegroeid tot registratie- en verkoopsysteem voor een diverse doelgroep. Het begon dus allemaal klein, maar met behulp van ons moederbedrijf NowOnline zijn we gegroeid, en dat doen we nog steeds. In 2011 sleutelde het team van NowOnline aan een applicatie die de verkoop van kaarten voor evenementen van Club 22-24 zou digitaliseren. Vanaf dat moment werd er iets nieuws geboren, namelijk ons bedrijf genaamd GO-tickets. Nog dagelijks zijn de specialisten van NowOnline druk in de weer met ons systeem. Het is dan ook een enorm pluspunt dat we met samen in één pand gevestigd zijn. Dit maakt alles nét iets makkelijker. Door NowOnline bestaan we en blijven we groeien. In ruil hiervoor organiseren we wekelijkse (online) vrijdag middag borrels en zorgen we voor zoetigheid tijdens werktijd. Dat laatste is tevens een gevaar voor ons, want als er eenmaal een chocoladereep of zak snoep op het bureau ligt, is deze in een mom van tijd op.  

De positieve wending van het coronavirus

Ondanks dat het coronavirus een enorme aanslag is op de evenementenbranch en dus op onze werkzaamheden, kunnen we ook positief terugkijken op deze periode. Door het virus moesten we creatief zijn en in oplossingen denken. Dit hebben wij gedaan wat resulteerde in een succes. We kregen het voor elkaar om in een korte tijd een gloednieuwe website te lanceren en breidde tegelijkertijd onze basisfunctionaliteiten. Voorheen waren we vooral bekend in de markt als ticketing systeem, maar tegenwoordig verkopen we onze diensten ook als registratiesysteem. Inmiddels ondersteunen we namelijk een tal van winkels en sportclubs met onze tijdsloten en het COVID_19 registratiesysteem. Doordat wij zo nauw samenwerken met NowOnline, creatief zijn, opzoek gaan naar oplossingen en elke aanvraag vanuit klanten serieus bekijken, hebben wij ons systeem naar een hoger level getild. Met dank aan NowOnline én het coronavirus ;).

Hoe is het bij GO-tickets?

Corona of niet, bij GO-tickets is het altijd een feest. Ondanks dat we onze 12 (!) collega’s alleen nog maar online kunnen ontmoeten, zijn we nog goed op de hoogte van elkaars leven. De vele thee momentjes die we op kantoor hadden, hebben we ingeruild voor een wekelijkse vrijdag middag borrel mét wijn. Theedrinken doen we namelijk maar al te graag op kantoor, uiteraard het liefste met klanten om nieuwe samenwerkingen te bespreken, de voortgang te bespreken, het systeem uit te leggen of om gewoon gezellig bij te kletsen. Nu moeten we het doen met Zoommeetings, telefoongesprekken en mailtjes. Ondanks dat wij ons bevinden in de mooiste stad van de Achterhoek, namelijk Doetinchem, is ons telefoonnummer te herleiden naar Arnhem. Dit zorgt soms voor verwarring maar middels onze Achterhoekse nuchterheid en mentaliteit, weten we dit altijd goed te praten ;). We missen onze medewerkers en (fysiek) klantcontact enorm en kunnen niet wachten om weer op kantoor aan de slag te gaan. In de vijf jaar dat Operationeel Manager Ineke werkzaam is bij GO-tickets, heeft ze nog nooit zo verlangt naar de drukte in de evenementenwereld. Ook Marketing en Communicatiemedewerker Myrthe kan niet meer wachten om teksten te schrijven over succesvolle evenementen en (nieuwe) klanten binnen te halen.  

Last but not least… wij zitten nooit stil en zijn momenteel wéér bezig met iets nieuws. Hou onze social mediakanalen in de gaten als je dit niet wil missen! 

Terug naar blog

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze