Blog 10 maart 2021

Van testevenementen naar een heropening van evenementen?

De afgelopen maanden hebben organisaties als Mojo en ID&T alles op alles gezet om testevenementen te organiseren. Met deze zogeheten 'Fieldlab evenementen' wordt onderzoek gedaan naar de contactmomenten van bezoekers om in de toekomst op een verantwoorde manier grootschalige bijeenkomsten te kunnen organiseren. Zes van de acht testevenementen zijn inmiddels al achter de rug en met succes. Maar wat gaat de volgende stap zijn? Mogen we ein-de-lijk weer evenementen organiseren?

Hoopvol voor het festivalseizoen

Inmiddels hebben zes van de acht testevenementen al plaats gevonden. Fieldlab kijkt zelf met trots terug op zes geslaagde evenementen en ook programmamanager Pieter Lubberts is door de resultaten optimistisch over de aankomende festivalzomer. De strenge maatregelen en voorwaarden zorgen ervoor dat het virus niet wordt verspreid waardoor het verantwoord is om naar een evenement te gaan. Toch zijn we er nog niet. Met de gedachte dat iedereen zijn eerste prik in juli al heeft gehad, gaan we er wel steeds meer vanuit dat we weer evenemeten kunnen organiseren deze zomer. Hoe dit dan te werk gaat is nog een vraag. 

Wij houden hoop en kunnen niet meer wachten tot we weer organisatoren kunnen ontzorgen met de organisatie van een evenement. Heb jij ook vertrouwen in het aankomende festivalseizoen?

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze