Blog 25 oktober 2021

GO-tickets op het HBO-I Job Event

Begin oktober hielpen wij HBO-i een handje op de jaarbeurs tijdens het HBO-ICT Job & Student Event. Van het printen van badges en aanmaken van tijdsvakken tot het scannen van tickets op het evenement zelf en ondersteunen van de klantenservice. We hebben de organisatie van A tot Z ondersteund bij het evenement.

GO-tickets PRO

Het jaarlijks terugkerende HBO-ICT Job & Student Event wordt georganiseerd door HBO-i; een trotse klant van GO-tickets. De organisatie maakt al lange tijd gebruik van het GO-tickets PRO systeem en de bijbehorende functionaliteiten. Door het maatwerk systeem van dit pakket kunnen zij de organisatie van dit event helemaal naar wens laten verlopen. Het event biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met het werkveld, en biedt werkgevers de kans om op effectieve en eenvoudige manier in contact te komen met talentvolle ICT-professionals in de dop. Naast het leggen van waardevolle contacten kunnen studenten deelnemen aan verschillende interessante workshops. Doordat wij white labels aanbieden, is het systeem geheel in de huisstijl van HBO-i ontworpen. Hierdoor is het overzichtelijk voor zowel de medewerkers als de bezoekers. In een paar handelingen kunnen bezoekers een e-ticket kopen en standhouders zich registreren.

HBO-ICT Job & Student Event

We hebben HBO-i van A tot Z geholpen met de organisatie van dit evenement zodat alles perfect tot in de puntjes was geregeld. Zo hebben we de badges geprint via ons systeem, bezoekers geregistreerd en klantcontact opgepakt. Op de dag van het evenement zelf hebben medewerkers van GO-tickets ervoor gezorgd dat de bezoekersregistratie, het scannen van tickets en de regeling van badges perfect verliepen. Met ons eigen apparatuur hebben we voor een geslaagd evenement gezorgd.

Op zoek naar een ticketingsysteem waar je van A tot Z ontzorgt wordt? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uitgebreid alle mogelijkheden en ontzorgen je graag waar nodig.

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze