Blog 14 januari 2022

GO-tickets goes international

Naast het organiseren van evenementen en registreren van bezoekers, draagt ons systeem ook een steentje bij aan de coronapandemie op de ABC eilanden. Het GO-tickets systeem is, in samenwerking met MedCare Clinic, omgebouwd tot corona test registratie systeem. Vakantiegangers kunnen volop gebruik maken van ons systeem wanneer zij weer terug keren van de zon. Hoe ons systeem is omgetoverd tot coronatest systeem vertellen we jou hieronder!

Alironcare

Van ticketingsysteem naar bezoekersregistratiesysteem en van timeslot reserveringsmoduke tot coronatest registratie systeem. De coronacrisis heeft ons creatieve brein goed op de proef gesteld. Doordat de evenementenbranche stil lag, zijn wij druk op zoek gegaan naar nieuwe oplossingen. We gingen van brainstormsessie naar brainstormsessie wat heeft geresulteerd in vele successen. Zo ook het idee om MedCare Clinic te helpen met de registratie van een afspraak voor een PCR- of Antigen test. Hoe complex de aanvraag ook was, samen met het geweldige team van NowOnline hebben we het toch waar gemaakt! En dat voor een klant mijlenver van ons kantoor in Doetinchem vandaan. 

GO-tickets testsysteem

Wanneer vakantiegangers van de ABC landen naar een ander land willen reizen, moeten zij een geldige PCR of Antigen test laten zien. MedCare Clinic is hier gelijk mee aan de slag gegaan. Zij bieden in samenwerking met Medical Laboratory Services COVID-testdiensten aan op verschillende locaties. Een waterdicht plan, waarbij alleen nog een registratiesysteem mistte. Hier kwamen wij om de hoek kijken. Doordat gebruik is gemaakt van het GO-tickets PRO pakket, hebben we het systeem in een ander jasje kunnen steken. Het testsysteem bevat de huisstijl en branding van het bedrijf zelf. Daarnaast hebben we in plaats van één platform, twee platformen ontwikkeld. Op het ene platform worden tijdvakken aangemaakt per locatie en op het andere platform kunnen lab-medewerkers de positieve en negatieve testen invoeren. 

Wij zijn trots op het eindresultaat!

Benieuwd of ons registratiesysteem ook door jouw bedrijf kan worden gebruikt? Neem dan contact (bel: +31 (0)26-311 90 29 of mail: info@go-tickets.nl) met ons op voor meer informatie. Wij helpen jou graag!

 

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze