Blog 01 september 2020

De GO-tickets COVID_19 gezondheidscheck

Sinds de vorige persconferentie zijn er weer een aantal dingen veranderd. Zo verkiest Marc Rutte de horeca boven een huisfeestje en moeten we allemaal formulieren invullen bij de horeca. Dit zorgt er voor dat bedrijven nog meer werk moeten leveren. Hier kunnen wij met ons GO-tickets systeem bij helpen!

Middels onze COVID_19 gezondheidscheck, kunnen bezoekers alleen naar binnen wanneer zij de gezondheidscheck succesvol hebben ingevuld. Bezoekers krijgen 24 uur voordat het event of de bijeenkomst begint, volledig automatisch een email uit het systeem met vragen voor de gezondheidscheck. Vervolgens wordt tijdens het scannen van de tickets duidelijk of er gezondheidsrisico’s zijn of niet.

Een perfecte oplossing om nog bewuster om te gaan met het COVID_19 virus!

Nu Starten

Om te starten met de COVID_19 gezondheidscheck en time slots kun je aanmelden en starten bij GO-tickets. Start met het invullen van het aanmeldformulier. Benieuwd naar de tarieven? Ga dan naar onze overzichtelijke tarieven pagina. U kunt de COVID_19 gezondheidscheck al gebruiken met het GO-tickets Lite pakket en je maakt pas kosten zodra er een reservering wordt geplaatst. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. De software is dus makkelijk te proberen om te zien of het aansluit voor uw organisatie. 

Vragen?

Benieuwd of onze COVID_19 gezondheidscheck in combinatie met de time slots het voor jou makkelijker kunnen maken? Neem dan contact (bel: +31 (0)26-311 90 29 of mail: info@go-tickets.nl) met ons op voor meer informatie. Wij helpen jou graag!

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze