Referenties

GO-tickets gaat voor 100% tevreden klanten. Wij helpen onze klanten dan ook al te graag met het verzinnen van oplossingen. Lees hieronder wie jou al zijn voorgegaan. 

Referenties gefilterd op de tag: Zakelijk event

Wat fijn dat er iemand met je meedenkt!
Go-tickets heeft mij goed geholpen tijdens het organiseren van het symposium. Snelle reactie op mails, snelle reactie als er aanpassingen nodig waren met daarbij geduldige uitleg ;-)

M. Bruins-Slot | Spaarne Gasthuis

Eenvoudig, gemakkelijk en prijsgunstig
Vroeger werkte ik met aanmelder.nl, maar na veel slechte ervaringen en twijfels over de AVG, ben ik overgestapt op go-tickets. Niet alleen mijn zorgen zijn voorbij, maar ik houd nu veel meer geld over (?!). Bovendien gaat veel communicatie via Linked-In. Door daar een " article" aan te maken heb je gelijk al veel bereik, en is een bewerkelijke internetpagina van aanmelder.nl niet meer nodig. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een ticketbureau als go-tickets die de ticketverkoop beheert. En dat functioneert goed en is niet duur. Verder waardeer ik hun snelle en klantvriendelijke communicatie en inzet.

J.H. Welink | TU Delft

Hele betrouwbare partner!
GO-tickets is een hele prettige en betrouwbare partner. Ze staan open voor maatwerk en leveren supersnelle service. Komen de gemaakte afspraken en financiële afhandeling altijd na, zeer prettig voor een congresorganisator!

Ireen Rientjes | Ireen Rientjes Congresorganisatie

Wij hebben recent onze eerste samenwerking met Go-tickets gehad en zijn erg enthousiast. Het is een klantvriendelijk bedrijf met een supersnelle service. De ticketverkoop is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Een echte aanrader!

Enya | Centrum Orthodontische Studie Vzw


Wil jij binnen tien minuten tickets verkopen?
Meld je dan nu aan bij GO-tickets.
Start je ticketverkoop

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze