Referenties

GO-tickets gaat voor 100% tevreden klanten. Wij helpen onze klanten dan ook al te graag met het verzinnen van oplossingen. Lees hieronder wie jou al zijn voorgegaan. 

Referenties gefilterd op de tag: Uitgaans­gelegen­heden

Perfecte service en gemakkelijk te gebruiken
Voor onze bierfestivals welke wij vanuit PINT organiseren maak ik gebruik van go-tickets. Het systeem is enorm eenvoudig in te richten en de kosten vind ik acceptabel. Wat mij echt positief verrast heeft is de service en support. Geen vraag is te gek geweest en zeker bij het verplaatsen van het evenement vanwege het Coronavirus en eerder een geannuleerd evenement is de service ge-wel-dig. Er wordt adequaat gereageerd en ze helpen overal bij. Klasse! Kortom, van harte aan te bevelen!

P.Rensen | PINT regio Zuid Holland

Zéér tevreden
Er wordt vanuit GO-tickets heel doelgericht meegedacht, snel gereageerd en op persoonlijke basis gewerkt. Dat ervaar ik, als organisator, als zeer prettig. Daarnaast zijn de kosten voor de klanten die de kaarten kopen ook naar behoren en niet zoals bij sommige andere ticketverkopers die veel te veel commissie rekenen, GO-tickets rekent dus een zeer faire prijs daarvoor. Voorlopig ga ik nog door met de organisatie van mijn maandelijkse dansfeesten, dus ga ik als zeer tevreden klant ook vrolijk door met GO-tickets als vaste onlineticketshop partner.

J.P. Oome | 033DJ's / Soulboat / Club35

Een aanrader voor elke event organisator!

Wat ik erg fijn vind is het persoonlijke contact met GO-tickets! Ze zijn altijd bereid om mee te denken en te helpen en je hoeft niet lang te wachten op een antwoord. Ik kan iedere organisator van wat voor evenement dan ook aanraden om met GO-tickets te gaan samenwerken!

S. Achleitner | Club 22-24

Prima systeem en service

We hebben verschillende ticketverkoop systemen geprobeerd, maar zijn tot nu toe het meest tevreden met GO Tickets. Snelle antwoorden, geen dure administratiekosten en altijd tijdige betalingen. We hopen dat ze zo door blijven gaan.

R. Janssen | ProgPower Europe


Wil jij binnen tien minuten tickets verkopen?
Meld je dan nu aan bij GO-tickets.
Start je ticketverkoop

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze