Referenties

GO-tickets gaat voor 100% tevreden klanten. Wij helpen onze klanten dan ook al te graag met het verzinnen van oplossingen. Lees hieronder wie jou al zijn voorgegaan. 

Html.Labels("Referentie - Gefilterd op") Bedrijven

Wij zijn zeer tevreden over GO-tickets en gebruiken deze dienst al een paar jaar met heel veel plezier! Deze professionele organisatie kan ik iedereen aanraden!

M.Maats | AMC

De Feng Shui Academie gebruikt GO-tickets sinds 2013 voor het verwerken van aanmeldingen voor onze workshops, events en jaaropleidingen. Het systeem bied ons wat we nodig hebben voor een efficiƫnt ticketverkoop en geeft de student een overzichtelijk en logisch bestelproces. Over de jaren zijn we flink gegroeid en is ons aanbod aangevuld met o.a. een online leeromgeving. In al deze stappen is het team van GO-tickets een belangrijke partner voor ons geweest. Ze reageren vlot op vragen en zijn alert op het doorvoeren van verbeteringen. Als je zoekt naar een gedegen ticketsysteem voor een eerlijke prijs met betrouwbare service, dan kunnen we GO-tickets van harte aanbevelen.

W. Pasman | Feng Shui Academie

Het GO-tickets systeem is eenvoudig te gebruiken en heeft veel werk uit onze handen genomen. Hierdoor houden we tijd over voor andere werkzaamheden. Ik kan GO-tickets erg aanbevelen aan verschillende sectoren die te maken hebben met boekingen en registratie van mensen voor een bepaald evenement!

Janelle Flemming | MedCare Clinic


Wil jij binnen tien minuten tickets verkopen?
Meld je dan nu aan bij GO-tickets.