Referenties

GO-tickets gaat voor 100% tevreden klanten. Wij helpen onze klanten dan ook al te graag met het verzinnen van oplossingen. Lees hieronder wie jou al zijn voorgegaan. 

Referenties gefilterd op de tag: Culturele evenementen

De online verkoop via GO-tickets verloopt prima.
De mensen van GO-tickets zijn zeer behulpzaam met het inrichten van de ticketshop, het aanbrengen van wijzigingen en/of aanvullingen. Ook het scannen van de tickets tijdens ons evenement ging zonder problemen en snel!

P. Lensink | Bredevoort Schittert

'Mozart in Zutphen' succes mede dankzij Go-Tickets
Gedurende 'Mozart in Zutphen' zijn er 5 concerten georganiseerd in 4 dagen. we hebben hierbij gebruik gemaakt van Go-Tickets, een zeer gebruiksvriendelijk en betrouw on-line ticketingsysteem.. Zowel voor de klant en bezoeker van de concerten als voor de organisatoren en de vrijwilligers bij de deur die op eenvoudige en snelle wijze de e-tickets kunnen scannen. Go-Tickets is een aanrader voor elke organisator van evenementen of activiteiten. Go-Tickets, weer een zorg minder!

A. Woudenberg | Walburgiskerk Zutphen

Betrouwbaar, handig en professioneel
Sinds 2 jaar maakt het Dudokfestival gebruik van Go-tickets en zijn wij super tevreden. Het is professioneel naar de eindgebruiker toe en daarbij werkt het zo gebruiksvriendelijk dat je er weinig omkijken naar hebt.
Persoonlijke vragen kunnen ook altijd gesteld worden en hanteren ze een korte reactietijd. Wij blijven het gebruiken de komende jaren.

E. Franssen | Dudokfestival

GO-tickets denkt in oplossingen en staat altijd buiten sluitingstijd en in weekenden voor je klaar. Zo waren Ineke en Thiery vanaf het begin al erg servicegericht, zij pakten onze verzoeken met betrekking tot het systeem voortvarend op. Ze gingen meteen aan de slag met het bouwen van een passend systeem voor ons. Daarnaast kwam Thiery snel langs om te kijken naar de situatie bij de ingangen en kassa’s bij het Strandbad. Het voelde gewoon goed en vertrouwd om met hen samen te werken!

Elise | Maarsseveense Plassen

Wat een fijne samenwerking hebben we gehad met GI-tickets. Goede uitleg, begeleiding en prettige mensen om mee te maken te hebben. Volgend jaar zeker weer!

Martine Rexwinkel | Vive La France


Wil jij binnen tien minuten tickets verkopen?
Meld je dan nu aan bij GO-tickets.
Start je ticketverkoop

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze