Referenties

GO-tickets gaat voor 100% tevreden klanten. Wij helpen onze klanten dan ook al te graag met het verzinnen van oplossingen. Lees hieronder wie jou al zijn voorgegaan. 

Referenties gefilterd op de tag: Overige

GO-tickets denkt in oplossingen en staat altijd buiten sluitingstijd en in weekenden voor je klaar. Zo waren Ineke en Thiery vanaf het begin al erg servicegericht, zij pakten onze verzoeken met betrekking tot het systeem voortvarend op. Ze gingen meteen aan de slag met het bouwen van een passend systeem voor ons. Daarnaast kwam Thiery snel langs om te kijken naar de situatie bij de ingangen en kassa’s bij het Strandbad. Het voelde gewoon goed en vertrouwd om met hen samen te werken!

Elise | Maarsseveense Plassen

Prima samenwerking! Uitbetalingen gaan altijd goed. Speciale verzoeken om iets aan te passen worden snel verwerkt. Servicekosten voor de tickets zijn ook iets lager dan bij veel anderen. Ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe feature die ik zag, dat je alle verschillende evenementen in 1x kunt invoegen in je website, ik ga het deze week uitproberen! Wij hebben meerdere events, dus dat zou heel handig zijn.

Heidy Willaert | Salseros Unidos entertainment

Als je een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem zoekt, dan is GO-tickets de ideale keuze!

Colette Meeuws | Weleda


Wil jij binnen tien minuten tickets verkopen?
Meld je dan nu aan bij GO-tickets.
Start je ticketverkoop

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze