Referenties

GO-tickets gaat voor 100% tevreden klanten. Wij helpen onze klanten dan ook al te graag met het verzinnen van oplossingen. Lees hieronder wie jou al zijn voorgegaan. 

Referentie gefilterd op de tag: Overige

Zeer tevreden over de ticketservice van GO-tickets. Wij maken voor diverse markten gebruik van het ticketsysteem van GO-tickets. Het werkt perfect, het is gebruiksvriendelijk zowel voor de klant als voor ons als organisator. Ze leveren goede service. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij tevreden zijn over GO-tickets.

J. Meenhuis | AST Expo

GO-tickets denkt in oplossingen en staat altijd buiten sluitingstijd en in weekenden voor je klaar. Zo waren Ineke en Thiery vanaf het begin al erg servicegericht, zij pakten onze verzoeken met betrekking tot het systeem voortvarend op. Ze gingen meteen aan de slag met het bouwen van een passend systeem voor ons. Daarnaast kwam Thiery snel langs om te kijken naar de situatie bij de ingangen en kassa’s bij het Strandbad. Het voelde gewoon goed en vertrouwd om met hen samen te werken!

Elise | Maarsseveense Plassen

Prima samenwerking! Uitbetalingen gaan altijd goed. Speciale verzoeken om iets aan te passen worden snel verwerkt. Servicekosten voor de tickets zijn ook iets lager dan bij veel anderen. Ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe feature die ik zag, dat je alle verschillende evenementen in 1x kunt invoegen in je website, ik ga het deze week uitproberen! Wij hebben meerdere events, dus dat zou heel handig zijn.

Heidy Willaert | Salseros Unidos entertainment


Wil jij binnen tien minuten tickets verkopen?
Meld je dan nu aan bij GO-tickets.