Blog 02 juli 2020

Maarsseveense Plassen over GO-tickets

Het strandbad de Maarsseveense Plassen is in 1968 ontstaan door zandwinning. Tot op de dag van vandaag is dit een groot succes voor zowel jong als oud. Recreatie Midden Nederland beheert het gebied en andere terreinen in de provincie Utrecht en Noord Holland. Het strandbad biedt veel mogelijkheden om te spelen maar heeft ook een afzonderlijk en rustig deel voor naturisten. Perfect om op in te spelen met het GO-tickets systeem!

Waarom GO-tickets?

“Voorheen werkten we nooit met een online boekingssysteem, de verkoop van tickets verliep altijd via de kassa’s. Nu we dit jaar minder bezoekers kunnen toelaten in verband met Corona, werd een online boekingssysteem noodzakelijk. Op tropische dagen kunnen er anders ineens 8000 bezoekers aan de kassa staan. Helaas kunnen we deze bezoekers niet allemaal binnenlaten. Zonder het online boekingssysteem van GO-tickets hadden we mensen vreselijk moeten teleurstellen aan de poort. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een online boekingssysteem.

Door GO-tickets kunnen we nu het aantal bezoekers reguleren en de bezoekers beter spreiden over het strandbad. Dit is erg belangrijk aangezien we twee ingangen hebben. Wanneer het bij 1 ingang vol is, kunnen bezoekers bij de andere ingang naar binnen.

Onze ervaring met GO-tickets

Via mijn leidinggevende hoorden we over GO-tickets. Ondanks dat we ook contact hebben gehad met andere bedrijven die online boekingssystemen aanbieden, hebben we toch voor GO-tickets gekozen. Ineke en Thiery waren namelijk erg servicegericht en pakten onze verzoeken met betrekking tot het systeem voortvarend op. Ze gingen meteen aan de slag met het bouwen van een passend systeem voor ons. Daarnaast kwam Thiery snel langs om te kijken naar de situatie bij de ingangen en kassa’s bij het Strandbad. Het voelde gewoon goed en vertrouwd om met hen samen te werken!

Wij waarderen het enorm dat we het bezoekersaantal kunnen reguleren via GO-tickets. Hierdoor hoeven we ook geen geld meer te tellen na sluitingstijd, wat weer werk scheelt en veiliger is. Daarnaast kunnen we via het systeem snel kijken hoeveel mensen er geboekt hebben en al gescand zijn. Tussentijds kunnen we de aantallen zelfs ophogen als er nog genoeg plek is. Tot slot vinden we het ook erg interessant dat we kunnen bekijken waar de bezoekers vandaan komen.

GO-tickets denkt in oplossingen en staat altijd buiten sluitingstijd en in weekenden voor je klaar!”

-          Elise, terreinbeheerder bij het Strandbad

 

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze