Over ons

Over ons

Met GO-tickets kun je eenvoudig en professioneel je eigen ticketshop opzetten voor jouw evenement. Of je nou een klein feest of een groot evenement organiseert, het online ticketsysteem van GO-tickets kan door iedereen gebruikt worden.

Ontstaan
GO-tickets is ooit ontstaan uit een passie voor ontwikkelen van applicaties. NowOnline ontwikkelt al jarenlang applicaties, waarvan een aantal succesvolle. In 2011 kwamen zij op het idee om de verkoop van kaarten voor events te digitaliseren. Zo is de eerste aanzet tot GO-tickets geboren. Op 1 november 2011 was het zover, de eerste versie van GO-tickets werd gelanceerd. Destijds was Club 22-24 in Doetinchem de ‘launching customer’. Inmiddels verkopen zij al jaren lang succesvol hun tickets via GO-tickets.

In de jaren erna is continue doorontwikkeld en is de passie om online tickets te kunnen verkopen voor klanten verder uitgegroeid. Op 1 januari 2015 werd GO-tickets het trotse zelfstandige zusje van NowOnline. Inmiddels bedient GO-tickets ruim 1000 klanten door heel Nederland en België, die met succes tickets online verkopen. 

Concept
Je regelt je eigen kaartverkoop vanuit het overzichtelijke en gebruikersvriendelijke systeem van GO-tickets. Ga naar je eigen evenementen dashboard en maak in nog geen vijf minuten een nieuw evenement aan. Bepaal het soort en aantal tickets die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop! Bied tickets aan op je eigen website en via social media of verspreid een unieke link bij partners en/of sponsoren.

Het systeem is 100% gratis voor gebruik. Wij rekenen slechts €1,- excl. btw aan servicekosten per verkocht ticket. Bij ons geniet je van vele voordelen. De unieke QR-codes in combinatie met onze gratis app voorkomt fraude en versnelt de doorloop aan de deur. Daarnaast kun jij zelf een code bepalen en koppelen aan een kortingspercentage of bedrag. Uitstekend voor early-bird acties en stimulans van de verkoop.

Ons ticketsysteem kan gebruikt worden voor zowel zakelijk als voor particulier gebruik. Betalen met iDEAL, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking, Giropay of Creditcard? Geen probleem! Jouw bezoekers betalen veilig via hun eigen bank. Tot slot staat ons team klaar voor persoonlijke service. GO-tickets bespaart kosten, vereenvoudigt de verkoop en verhoogt het bereik.