Blog 02 mei 2018

Hoe verkoop ik toegangskaarten voor mijn evenement?

Om te beginnen met de verkoop van tickets voor jouw feest, concert, congres of training moet je eerst een evenement aanmaken. Binnen een paar minuten heb je jouw evenement ingericht en kun je starten met de verkoop van je toegangskaarten. Om een evenement binnen het ticketsysteem van GO-tickets aan te maken volg je de volgende 5 stappen:

1. Aanmelden bij GO-tickets

Als je hebt besloten om de kaartverkoop voor jouw evenement online aan te bieden en je beschikt over alle details dan kun je starten met het invoeren van je evenement. De eerste stap die je dient te nemen is het aanmelden in ons systeem.

Aanmelden gaat zeer eenvoudig. Zodra de gegevens binnen zijn ontvang je een mail met de activatie link en onze handleiding.

2. Activeren account

Je opent de activatie link in de mail en je kunt nu jouw eigen wachtwoord aanmaken. Zodra je dit hebt gedaan kom je direct in jouw eigen dashboard. Nu sta je aan het begin van het aanmaken van jouw evenement.

3. Het aanmaken van je evenement

De onderstaande 5 stappen ga je stapsgewijs invullen.

  • Informatie evenement
  • Ticketsoorten toevoegen
  • Kortingscodes
  • Ticketopmaak
  • Extra vragen

4. Evenement opslaan

Als je alle stappen hebt doorlopen en hebt ingevuld zul je jouw evenement opslaan. Zodra je het evenement hebt opgeslagen zul je jouw eigen verkoop URL ontvangen. Deze verkoop URL is de link naar de online kaartverkoop van jouw evenement: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/F623872CBD7E5DC60FEA02FB981ECA5D

5. De kaartverkoop starten

Je kunt nu jouw evenement promoten aan de rest van de wereld. Wij adviseren om de verkoop URL op je eigen website te plaatsen onder een mooie button.

Daarnaast werkt het ook zeer goed om je verkoop URL te promoten op Social Media. Denk hierbij aan Facebook, Twitter en Instagram.

Heb je toch nog aanvullende vragen en/of opmerkingen over hoe je een evenement binnen ons ticketsysteem moet aanmaken? Neem in dat geval contact op met onze helpdesk. De medewerkers van GO-tickets staan altijd voor je klaar om je verder te helpen. En uiteraard ook om tips te geven over hoe jij succesvol toegangskaarten gaat verkopen voor jouw evenement!

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze