Blog 01 augustus 2022

GO-tickets en stichtingen

Streef jij een maatschappelijk, sociaal of ideëel doel na? Organiseer jij bijeenkomsten, workshops, evenementen of andere gelegenheden voor donateurs en vrijwilligers? Dan kan ons systeem daar de perfecte uitvinding voor zijn. Ook stichtingen maken namelijk gebruik van ons bezoekersregistratie- en ticketing systeem. Benieuwd hoe dit te werk gaat? Lees dan verder!

Een stichting is een rechtspersoon die is opgericht om een bepaald doel te verwezenlijken. Dit gaat vaak om een sociaal of ideël doel. Echter kan een stichting ook opgericht worden om aandelen te administreren, belangen te behartigen en derdengelden te beheren. Het gaat dus niet over het behalen van winst. Zij mogen echter wel winst maken met een onderneming. De voorwaarde is dat de winst uitgegeven wordt aan het behalen van het ideële doel van de stichting.

Organiseer bijeenkomsten die er toe doen!

Ons systeem helpt stichtingen hun doelen na te komen. Zo maken vele stichtingen gebruik van ons systeem om winst te behalen waarmee zij uiteindelijk doelen kunnen verwezenlijken. Middels workshops, evenementen en andere activiteiten brengen ze geld op en laten ze mensen samenkomen. Deze worden allemaal via het GO-tickets systeem georganiseerd en helpen de stichting! Binnen vijf minuten hebben ze al een activiteit of evenement aangemaakt in ons systeem, of dit nu gaat over een workshop of loterij. Het systeem is niet alleen overzichtelijk voor de organisator, maar ook voor de bezoekers. Bezoekers kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden voor de desbetreffende activiteit of het evenement. Via jouw eigen website, per e-mail of via de bekende social-media kanalen kun je alles promoten. Via de unieke link kunnen bezoekers zich aanmelden waarna ze gelijk via iDeal kunnen betalen.

Makkelijk, gebruiksvriendelijk, snel en bovendien gratis ter gebruik!

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze