Blog 04 juni 2024

De hulp van GO-tickets!

Kaemingk staat niet alleen bekend als leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerstmis en Pasen, het bedrijf organiseert ook regelmatig evenementen voor het personeel. Echter hebben ze, door hun enorme groei, voor complexe vraagstukken gestaan met betrekking tot het organiseren van deze evenementen. GO-tickets heeft ze hier mee geholpen. In het onderstaande blogbericht lees je hoe!

Groei van het bedrijf

Met een assortiment van meer dan 20.000 artikelen en klanten in meer dan 80 landen, staat Kaemingk bekend om zijn innovatieve collecties en wereldwijde aanwezigheid. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier in seizoensdecoratie, waaronder kerst en voorjaar. Daarnaast worden er jaarlijks diverse evenementen en bijeenkomsten georganiseerd voor het personeel. Echter, met de groei van het bedrijf tot meer dan 500 medewerkers, wordt het steeds moeilijker om bij binnenkomst van een evenement te onderscheiden wie wel en wie niet bij Kaemingk werkt. Ilona Jansen, directiesecretaresse bij Kaemingk heeft deze groei meegemaakt. “Toen ik in 2011 bij Kaemingk begon, kende ik vrijwel iedereen persoonlijk. Dat is inmiddels niet meer zo”, aldus Ilona.  

Succes van GO-tickets

Deze groei zorgt voor een slecht inzicht in de bezoekers van de jaarlijkse evenementen en bijeenkomsten. Om ervoor te zorgen dat evenementen alleen toegankelijk zijn voor Kaemingk-medewerkers en om inzicht te krijgen in wie zich in de panden bevinden, ging Ilona op zoek naar een registratiesysteem. Na het vergelijken van verschillende opties viel de keuze al snel op GO-tickets, mede vanwege de bestaande tevreden samenwerking met partner NowOnline. Ilona benadrukt het gemak waarmee evenementen kunnen worden aangemaakt “Bij terugkerende evenementen kan je eenvoudig alle instellingen kopiëren, waardoor herhaaldelijk opzetten en inrichten van nieuwe evenementen niet nodig is.” Ze is dan ook uiterst positief over de samenwerking met GO-tickets en ziet het bedrijf als een waardevolle partner voor toekomstige evenementen bij Kaemingk. Ze waardeert de snelle service, vriendelijkheid en bereidheid om te helpen enorm.

Voor meer informatie over hoe GO-tickets uw bedrijf kan helpen bij het organiseren van evenementen, neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze