Veelgestelde vragen

In onze kennisbank hebben we een de meest gestelde vragen alvast voor jou verzameld. Grote kans dat jij hier antwoord vind op jouw vraag.

Handleiding: Alle funcionaliteiten zijn te vinden in de uitgebreide handleiding.

Tickets verkopen

Het gebruikmaken van het GO-tickets systeem is geheel gratis. De enige kosten die in rekening worden gebracht zijn €1,21 per verkocht ticket. Dit bedrag is inclusief BTW en iDEAL kosten. Deze kosten kun je als organisator doorberekenen naar de bezoeker van jouw evenement. Je kunt er ook voor kiezen om deze kosten voor eigen rekening te nemen.

Administratiekosten doorberekenen naar de bezoeker
Mocht je er voor kiezen om de administratiekosten door te berekenen naar de bezoeker dan kies je in ons systeem voor ‘’vermeld de administratiekosten apart’’. De bezoeker van jouw evenement betaalt dan een extra bedrag van €1,21 per ticket. Deze kosten worden getoond in het betalingsoverzicht.

Administratiekosten voor eigen rekening nemen
Een andere optie is om de administratiekosten voor eigen rekening te nemen. Dan kies je in ons systeem voor ‘’tel de administratiekosten bij de ticketprijs op’’. In het betalingsoverzicht worden dan geen extra administratiekosten getoond. Bij het invoeren van je ticketprijs moet je er dan wel rekening mee houden dat je de ticketprijs minus 1,21 invult. Ons systeem telt er vervolgens automatisch 1,21 bij op zodat uiteindelijk de juiste ticketprijs wordt getoond.

De opbrengst van de ticketverkoop via GO-tickets komt via een veilige betaalomgeving (iDEAL) binnen op een beschermde rekening. Deze rekening wordt bewaakt door de Autoriteit Financiële markten (AFM). Hierdoor wordt de ticketopbrengst altijd veilig bewaard. Maandelijks keren we automatisch je omzet uit minus de commissie/fee per verkocht ticket.

Jouw voordelen bij GO-tickets:

  • Betalingen in de ticketshop worden gedaan via iDEAL, PayPal, Sofort Banking, Mister Cash en Creditcard
  • Geld wordt bewaakt op een beveiligde rekening

Met het systeem van GO-tickets kunt u binnen 5 minuten starten met de online kaartverkoop van jouw evenement. Nadat de aanmelding is voltooid kun je inloggen in het dashboard van GO-tickets. Vanuit dit dashboard kun je heel gemakkelijk en snel jouw evenement aanmaken. Het enige wat je hoeft te doen is het invoeren van de gegevens van het evenement. Daarnaast is het mogelijk om verschillende ticketsoorten aan te bieden.

Ieder evenement heeft in het systeem van GO-tickets een unieke verkoop URL. Deze URL kun je op je website of op je Facebookpagina plaatsen. Op deze manier kunnen bezoekers direct naar het bestelproces om online tickets voor jouw evenement te kopen.

De opbrengst van de ticketverkoop via GO-tickets komt via een veilige betaalomgeving (iDEAL) binnen op een beschermde rekening. Deze rekening wordt bewaakt door de Autoriteit Financiële markten (AFM). Hierdoor wordt de ticketopbrengst altijd veilig bewaard. Maandelijks keren we automatisch je omzet uit minus de servicekosten per verkocht ticket.