Ticketsysteem

Ticketsysteem nodig om toegangsbewijzen te verkopen? En weet je niet waar te beginnen? Met het gebruiksvriendelijk online ticketsysteem van GO-tickets kun je eenvoudig, betrouwbaar en snel tickets verkopen voor jouw evenement. Met ons systeem bespaar je op jouw kosten, vereenvoudig je de verkoop en vergroot je het bereik van je event. Wees slim en meld je dus vandaag nog aan bij ons systeem. In het evenementen dasboard maak je in nog geen vijf minuten een nieuw evenement, zoals een concert, feest, beurs of congres, aan. Bepaal het soort en het aantal tickets dat je wilt gaan verkopen en je bent klaar voor de verkoop van jouw kaarten. Bied jouw tickets aan op je eigen website, social media of verspreid een link bij partners en sponsoren. Met het ticketsysteem van GO-tickets ben je verzekerd van succes!

Ticketsysteem voor de kaartverkoop van GO-tickets

Als jij dus een evenement organiseert, wil je zo min mogelijk rompslomp en een makkelijke manier vinden om jouw toegangskaarten te verkopen. GO-tickets kan hier een makkelijke oplossing in bieden. Door de gebruiksvriendelijke opzet en makkelijke integratie in je website verkoop je binnen no-time je entreekaarten! Voor de organisatoren van kleine en grote evenementen is distribueren en verkopen van tickets een tijdrovend en veelal kostbaar proces. Vormgeving, drukwerk, verspreiding en controle zijn hierin cruciale factoren. GO-tickets bespaart kosten door online tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Ons ticket systeem kan gebruikt worden voor zowel zakelijk als voor particulier gebruik. Betalen met iDEAL, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking of Creditcard? Geen probleem! Jouw bezoekers betalen veilig via hun eigen bank.

Online tickets verkopen via ons ticketsysteem

Of je nou een klein feest of een groot evenement organiseert; het onlineticketsysteem van GO-tickets kan door iedereen gebruikt worden. Op een eenvoudige en professionele manier kun jij de kaartverkoop vanuit ons overzichtelijk en gebruiksvriendelijke ticket systeem regelen. Meld je vandaag nog aan om jouw tickets te verkopen.

Eigen ticketshop evenement
Verkoop vandaag je eerste tickets
…of bekijk eerst hoe het werkt

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Uniek ticketverkoopplan
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar

Toch meer weten? Dat kan!