Tickets verkopen

Tickets verkopen voor jouw evenement? Jouw succesvolle event begint uiteraard met een goede ticketverkoop. Als jij je tickets via een professioneel platform wilt verkopen, biedt GO-tickets dé uitkomst. Met het gebruiksvriendelijke ticketsysteem kun je namelijk makkelijk en snel online toegangskaarten maken en verkopen voor jouw event. Of je nu honderd of tienduizend bezoekers verwacht voor je evenement, ons systeem is voor iedereen geschikt. Met ons programma bespaar je op de kosten, vereenvoudig je de verkoop en vergroot je het bereik van je evenement. Meld je dus direct en vrijblijvend bij ons aan. Via ons eigen evenementen dashboard maak in nog geen 5 minuten een nieuw event aan. Bepaal het soort en aantal tickets die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop! Tickets verkopen voor jouw evenement doe je dus via GO-tickets.

Tickets verkopen via het systeem van GO-tickets

Met ons online platform kun jij dus eenvoudig en professioneel tickets verkopen voor je evenement. Op die manier kun jij de kaartverkoop vanuit ons overzichtelijk en gebruiksvriendelijke systeem regelen. Het systeem kan door iedereen gebruikt worden. Of je nu organisator bent van een festival concert, beurs, lezing of tentoonstelling. Met ons programma geniet je van vele voordelen. Zo voorkomen de unieke QR-codes in combinatie met handscanners fraude en versnellen ze de doorloop aan de deur. Ook kun jij zelf een code bepalen en koppelen aan een kortingspercentage of bedrag. Dit is een prima stimulans van de verkoop. Het ticket systeem wordt zowel zakelijk als particulier gebruikt. Betalen met iDEAL, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking of Creditcard? Dat is geen probleem! Jouw bezoekers betalen veilig via hun eigen bank.

Tickets verkopen via de specialist

Het maakt niet uit of je één keer of met regelmaat gebruik wilt maken van het GO-tickets-systeem. Onze klanten bestaan uit organisatoren van feesten, evenementen, concerten, optredens, beurzen, lezingen, trainingen en tentoonstellingen. En met veel plezier. Wacht niet langer en verkoop ook jouw kaarten via ons systeem.

tickets verkopen

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Eenvoudig tickets verkopen
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar

Toch meer weten? Dat kan!