Restaurant time slots

Wij hebben dé oplossing voor organisaties en bedrijven. Met onze time slots kunnen bezoekers en klanten zich namelijk registreren voor een bepaalde tijd. Hiermee reserveren ze een online plek om bijvoorbeeld een drankje te doen op het terras of een hapje te eten in het restaurant.

Je kent het wel, de strijd om dat ene heerlijke plekje in de zon te bemachtigen, de stress wanneer jouw favoriete restaurant tijdens de lunch al vol zit of het moment dat er geen plekje meer is aan de bar voor een gezellig drankje. Zowel voor de medewerkers als voor de gasten zelf zijn dit vervelende momenten. Gelukkig maken wij deze strijd wat makkelijker door onze time slots! Zo weten gasten waar ze aan toe zijn, hebben medewerkers inzicht in het aantal gasten én hoeven zij gasten niet teleur te stellen dat er geen plek meer is. Een win-win situatie dus!

Bekijk hier onze online demo!

De kalender zoals in de demo is te zien, is eventueel ook te embedden in uw eigen website natuurlijk!

Vragen?

Benieuwd of onze time slots het voor jou makkelijker kunnen maken? Neem dan contact (bel: +31 (0)26-311 90 29 of mail: info@go-tickets.nl) met ons op voor meer informatie. Wij helpen jou graag!

 

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze