Online ticketing

Online ticketing. Verkoop kaarten voor jouw evenement online via het platform van GO-tickets. Met onze professionele en gebruiksvriendelijke wijze kunnen wij iedereen dienst zijn die een evenement of feest organiseert en daarvoor een ticket of entreebewijs nodig heeft. Met ons ticketsysteem bespaar je op de kosten, veereenvoudig je de verkoop van jouw event tickets en vergroot je het bereik van het evenement. Meld je daarom vandaag nog aan bij ons online ticketsysteem. Ga naar je eigen evenementen dashboard en maak in nog geen vijf minuten een nieuw evenement aan. Bepaal het soort en het aantal tickets die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop van je kaarten. Start direct de kaartverkoop en maak via onze online ticketing een succes van je evenement.

Tickets verkopen via de specialist

Of je nu de organisator bent van een klein feest of een groot evenement; in alle gevallen kan het online ticketsysteem van GO-tickets je van dienst zijn. Op een eenvoudige en professionele manier kun jij de kaartverkoop vanuit ons overzichtelijk en gebruiksvriendelijke systeem regelen. Bij ons systeem geniet je van vele voordelen. Zo zijn de QR-codes uniek en in combinatie met handscanners voorkomen ze fraude en versnellen ze de doorloop aan de deur. Daarbij kun jij zelf een code bepalen en koppelen aan een kortingspercentage of bedrag. Dit is een uitstekende stimulans van de verkoop. Ons online ticketsysteem kan gebruikt worden voor zowel zakelijk als voor particulier gebruik. Betalen met iDeal, Paypal, Mister Cash, Sofort Banking of Creditcard? Het kan bij ons allemaal.

Online ticketing regelen bij GO-tickets

GO-tickets ondersteunt je bij het online tickets verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Onze huidige klanten bestaan uit organisatoren van feesten, evenementen, concerten, optredens, beurzen en tentoonstellingen. Voor deze mensen is het organiseren van evenementen een tijdrovend en veelal kostbaar proces. Vormgeving, drukwerk, verspreiding en controle zijn hierin cruciale factoren. Wij helpen je bij de online ticketing.

Wil je direct starten met het verkopen van je online toegangskaarten? Druk dan op de gele knop hierboven en meld je aan bij GO-tickets.

Eigen ticketshop evenement

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Uniek ticketverkoopplan
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar

Toch meer weten? Dat kan!