Online kaarten verkopen

Online kaarten verkopen voor jouw evenement? GO-tickets kan hier een makkelijke oplossing in bieden. Door de gebruiksvriendelijke opzet en makkelijke integratie in je website verkoop je binnen no-time je entreekaarten online! Bezoekers kunnen de online entreekaarten gemakkelijk via iDEAL betalen en krijgen daaropvolgend via de mail hun online kaart toegestuurd. De bezoekers van je evenement nemen de uitgeprinte tickets mee welke worden gescand bij de deur. Op deze manier heb je altijd inzichtelijk wie er binnen is en wie nog niet. Ons dashboard geeft tevens goede managementinformatie door te laten zien, per evenement, op welke locatie de tickets zijn gekocht. Dit geeft jou de informatie om op de juiste locaties te adverteren voor je evenementen. Online kaarten verkopen doe je bij GO-tickets.

Online kaarten verkopen via de specialist

Voor de organisatoren van kleine en grote evenementen is distribueren en verkopen van tickets een tijdrovend en veelal kostbaar proces. Vormgeving, drukwerk, verspreiding en controle zijn hierin cruciale factoren. Met het gebruiksvriendelijke online ticketsysteem van GO-tickets kun je gemakkelijk, betrouwbaar en snel online tickets verkopen voor jouw evenement, concert, feest of tentoonstelling. Met dit systeem bespaar je op jouw kosten, vereenvoudig je de verkoop en vergroot je jouw bereik. Meld je dus vandaag nog aan bij ons online ticketsysteem. Ga naar je eigen evenementen dashboard en maak in nog geen vijf minuten een nieuw evenement aan. Bepaal het soort en het aantal tickets die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop van kaarten.

Tickets verkopen via GO-tickets

Via het online ticketsysteem van GO-tickets kan iedereen tickets verkopen voor zijn of haar evenement. Op een eenvoudige en professionele manier kun jij de kaartverkoop vanuit ons overzichtelijk en gebruiksvriendelijke systeem regelen. Bij ons geniet je van vele voordelen. Tickets verkopen doe je dus bij de specialist.

Wil je direct starten met het verkopen van je online toegangskaarten? Druk dan op de gele knop hierboven en meld je aan bij GO-tickets.

Eigen ticketshop evenement

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Uniek ticketverkoopplan
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar

Toch meer weten? Dat kan!