Online kaarten verkopen voor mijn evenement

Ben je bezig om een evenement te organiseren? Dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in een makkelijke manier om online kaarten te verkopen. GO-tickets kan hier een makkelijke oplossing in bieden. Door de gebruiksvriendelijke opzet en makkelijke integratie in je website verkoop je binnen no-time je entreekaarten online!

Bezoekers kunnen de online entreekaarten gemakkelijk via iDeal betalen en krijgen vervolgens via de mail hun online ticket toegestuurd. De bezoekers van je evenement nemen de uitgeprinte tickets mee welke worden gescand bij de deur! Hierdoor heb je altijd inzichtelijk wie er binnen is en wie nog niet! Ons dashboard geeft tevens goede managementinformatie door te laten zien, per evenement, op welke locatie de tickets zijn gekocht. Dit geeft jou, als organisator, de informatie om op de juiste locaties te adverteren voor je evenementen.

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Uniek ticketverkoopplan
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar