Als online ticketaanbieder komen wij met ondernemers uit diverse branches in aanraking. Om jou kennis te laten maken met onze klant en hun ervaring met zowel GO-tickets als het organiseren van evenementen waarbij kaartverkoop komt kijken nemen wij je mee tijdens een interview ronde met een aantal van onze klanten!

Vandaag spraken wij met Robert van de workshop Meesters & Escape Zwolle.

Vertel, wie ben je en wat is jouw rol binnen het bedrijf? 

Ik ben Robert Tessemaker, eigenaar van De Workshop Meesters en Escape Zwolle.

Wat voor soort evenementen organiseren jullie? 

Ons bedrijf richt zich op groepen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiefeesten enz. Wij bieden leuke workshops aan. Wij kregen veel vraag naar workshops voor kleine groepen. Dit is voor ons lastig om aan te bieden, omdat workshops dan vaak een erg hoge persoonsprijs krijgen. Van hieruit, ben ik allerlei inschrijfworkshops begonnen. Hier kun je je voor de normale prijs, inschrijven voor een workshop met een kleine club. Wij proberen op die manier een leuke workshop aan te bieden voor kleinere groepen en je leert ook nog eens nieuwe mensen kennen.

Wat is het succes achter jullie evenementen? 

Het feit dat de prijs vaak iets lager ligt dan de groepsprijs op onze website, zorgt ervoor dat veel mensen zich aanmelden. Daarnaast is het een vorm, die niet zo veel voorkomt bij de collega’s die hetzelfde doen. Onze inschrijfworkshops gaan altijd door, ook al hebben er bijvoorbeeld maar 5 mensen zich opgegeven.

Wat maakt een evenement succesvol? 

De goede en persoonlijke begeleiding van de workshopleiders die voor en met ons werken. Iedereen staat vol achter zijn of haar product en dat merk je enorm!

Een goed evenement start bij een goede ticketverkoop! Hoe is jouw ervaring met GO-tickets? 

Mijn ervaring is prima, het plaatsen gaat gemakkelijk, je kunt goed oude events terugvinden en tickets aanmaken, waardoor je wederkerende evenementen gemakkelijker kunt aanmaken. Ook de betaling gaat prima, keurig op tijd iedere maand.

Hebben jullie nog ambitieuze toekomst plannen om meer evenementen te organiseren? 

Die hebben we wel, maar daar kan ik nog niets over zeggen 😉.