GO- tickets klanten vertellen: Stijn van 22-24 Club & Event

Als online ticketaanbieder komen wij met ondernemers uit diverse branches in aanraking. Om jou kennis te laten maken met onze klant en hun ervaring met zowel GO-tickets als het organiseren van evenementen waarbij kaartverkoop komt kijken nemen wij je mee tijdens een interview ronde met een aantal van onze klanten!
We trappen af met Stijn van 22-24 Club & Event!

Vertel, wie ben je en wat is jouw rol binnen het bedrijf?

Mijn naam is Stijn Achleitner en ik ben 24 jaar oud. Ik werk ondertussen 7 jaar bij 22-24 Club & Event. Op 17-jarige leeftijd ben ik begonnen met werken in de garderobe van 22-24 Club & Event.

Naarmate ik ouder werd ben ik doorgestroomd naar de bar. Momenteel ben ik ongeveer 1,5 jaar werkzaam op het kantoor en ben ik verantwoordelijk voor de marketing, promotie van de evenementen en administratie van de club.

Wat voor soort evenementen organiseren jullie?

De evenementen verschillen flink van elkaar. We organiseren bijvoorbeeld clubnights voor 16 tot en met 35-jarigen, maar daarnaast is 22-24 ook de locatie van bruiloften, bedrijfsfeesten, awardshows en nog veel meer evenementen. Tijdens afgelopen Koningsdag hebben we zelfs het allereerste Kingday Festival van Doetinchem georganiseerd.

Wat is het succes achter jullie evenementen?

Dat begint bij de luxe uitstraling van de club, maar we proberen ook zoveel mogelijk onze gasten te verrassen en te zorgen voor een beleving die ze niet ergens anders krijgen.

Wat maakt een evenement succesvol?

Dat is nauw verbonden met de wensen en behoeften van de doelgroep. Daarom proberen we zo goed mogelijk te luisteren naar onze gasten en spelen we in op die behoeften. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een populaire artiest te boeken. Als het evenement en de line up eenmaal staan is het zaak om dit zo goed mogelijk te promoten door middel van onze social media kanalen. Het evenement zelf en de promotie hiervan zijn dus de twee belangrijkste factoren.

Een goed evenement start bij een goede ticketverkoop! Hoe is jouw ervaring met GO-tickets?

Wat ik erg fijn vind is het persoonlijke contact met GO-tickets. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en te helpen en je hoeft niet lang te wachten op antwoord.

Hebben jullie nog ambitieuze toekomst plannen om meer evenementen te organiseren?

Jazeker, we willen van de outdoor-evenementen een begrip in de regio maken. Daarom zijn we nu alweer bezig met de Doetinchemse stadsfeesten in augustus.

Heb je een gouden tip voor iedereen die in de toekomst zijn of haar evenement zou willen organiseren?

Luister goed naar de doelgroep en hou zoveel mogelijk rekening met de wensen en behoeften van de doelgroep. Daarbij is de promotie van het evenement net zo belangrijk als de opzet van het evenement.Benieuwd naar 22-24 Club & Event? Volg ze vandaag nog op Facebook & Instagram!