Als online ticketaanbieder komen wij met ondernemers uit diverse branches in aanraking. Om jou kennis te laten maken met onze klant en hun ervaring met zowel GO-tickets als het organiseren van evenementen waarbij kaartverkoop komt kijken nemen wij je mee tijdens een interview ronde met een aantal van onze klanten!

Vandaag spraken wij met Esther van het Dudok theater!

Vertel, wie ben je en wat is jouw rol binnen het bedrijf?

Esther Franssen, initiatiefnemer en organisator van het Dudok theater.

Wat voor soort evenementen organiseren jullie?

Pop up theater op 1 avond in Hilversum waarbij 3 verrassende, geheime locaties worden omgetoverd tot theater. 1 locatie is altijd een Dudoklocatie, de andere locaties zijn ook speciaal, omdat men hier bijv. wel vaak langsfietst maar niet naar binnen is geweest. Op 1 avond ziet het publiek opera, kleinkunst en cabaret.

Wat maakt een evenement succesvol?

De combinatie van theater en architectuur en dat veel mensen elkaar ontmoeten op een avond dat ze het niet verwachten.

Een goed evenement start bij een goede ticketverkoop! Hoe is jouw ervaring met GO-tickets? 

Heel goed, zowiezo is het professioneel dat je een betrouwbare online site hebt, waar de tickets verkocht kunnen worden. Daarnaast stel ik de persoonlijke benadering op prijs op het moment dat dit nodig is. Bij vragen over het systeem, heb ik ervaren dat ze heel persoonlijk mijn vragen beantwoorden.

Hebben jullie nog ambitieuze toekomst plannen om meer evenementen te organiseren?

Ja, de wens is nog meer events/theaterfestivals te organiseren in Hilversum. We gaan nu nadenken over het gebruikelijke concept wat we al 6 jaar hebben gedaan of dat er nog een andere vorm bestaat.

Heb je een gouden tip voor iedereen die in de toekomst zijn of haar evenement zou willen organiseren? Zorg voor een goede programmering, divers publiek, goede locaties inclusief borrelgelegenheid en tot slot het gebruik van Go-Tickets, dan weet je zeker dat dat garantie is voor goede en betrouwbare kaartverkoop.

Wil jij meer weten over het Duduk festival?

Bekijk hier de toffe aftermovie.

Bezoek hun website hier of volg ze via link op Facebook!