Blog 21 oktober 2022

Online én offline ondersteuning van GO-tickets

In oktober hebben wij twee vaste klanten geholpen met de organisatie van hun evenement. Van het printen van badges en aanmaken van tijdsvakken tot het scannen van tickets op het evenement zelf en ondersteunen van de klantenservice. We hebben ze van A tot Z ondersteund met de organisatie van hun evenement. Zowel online als offline.

Volledige ondersteuning met GO-tickets PRO

Wij zijn meer dan een online ticketingsysteem alleen en ondersteunen organisaties ook op offline gebied met de organisatie van een evenement. Zo hebben we in oktober een handje geholpen met het jaarlijks terugkerende HBO-ICT Job & Student Event en KNMP Najaarscongres. Beide evenementen zijn georganiseerd door twee trotse klanten van GO-tickets die van het GO-tickets PRO systeem gebruik maken. Dit zorgt ervoor dat ze toegang hebben tot het maatwerk systeem en de bijbehorende functionaliteiten en service. We hebben beide klanten van A tot Z geholpen met de organisatie van hun evenement zodat alles perfect tot in de puntjes geregeld was. Zo hebben we de een systeem opgezet, badges geprint via ons systeem, bezoekers geregistreerd en klantcontact opgepakt. Op de dag van het evenement zelf hebben medewerkers van GO-tickets meegedacht met de indeling van de ruimte, het apparatuur verzorgd, de badges gescand en de regeling van de badges bijgehouden. Alles voor een geslaagde bezoekersregistratie!

In samenwerking met NowOnline

Het GO-tickets PRO systeem biedt white labels aan, wat ervoor zorgt dat het ticketingsysteem geheel in de huisstijl van de klant is ontworpen. Dit hebben we in samenwerking met NowOnline gedaan. Zij hebben een overzichtelijke pagina ontworpen waardoor bezoekers binnen een paar handelingen een e-ticket kunnen kopen en standhouders zich eenvoudig kunnen registreren. Daarnaast hebben medewerkers van NowOnline ook badges ontworpen en gedrukt in een bijpassende huisstijl. Samen hebben we voor een geslaagd evenement gezorgd. 

Op zoek naar een ticketingsysteem waar je van A tot Z ontzorgt wordt? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uitgebreid alle mogelijkheden en ontzorgen je waar nodig.

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze