Blog 11 maart 2024

Maak van jouw evenement een succes met GO-tickets

Met de lente in aantocht, staan er ook weer een tal van nationale feestdagen op de planning. Perfecte dagen voor de organisatie van leuke evenementen en activiteiten. Of je nu een feest op Bevrijdingsdag, fietstocht met Hemelvaart, markt op Koningsdag of intieme dorpsbijeenkomst met Pinksteren wil organiseren. Wij helpen je graag met ons systeem om jouw ideeën te verwezenlijken! Lees in onderstaand blogbericht hoe.

Voor ieder evenement 

Bij GO-tickets geloven we in maatwerk, daarom bieden we een breed scala aan ticketopties aan die passen bij jouw specifieke behoeften. Of je nu gratis tickets wilt aanbieden voor een openluchtevenement, handmatige registratie nodig hebt voor een exclusieve bijeenkomst, of betaalde tickets wilt verkopen voor een grootschalig festival, ons platform kan het allemaal. En met onze flexibele betaalmogelijkheden kunnen bezoekers gemakkelijk tickets kopen met verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, iDEAL, PayPal en meer.

Flexibele uitbetalingsmogelijkheden

Wij begrijpen het belang van een soepele financiële afhandeling voor organisatoren. Daarom bieden we flexibele uitbetalingsmogelijkheden aan, waarbij organisatoren wekelijks of maandelijks kunnen worden uitbetaald, afhankelijk van hun voorkeur en behoeften. Dit zorgt voor financiële transparantie en helpt organisatoren om hun evenementen efficiënt te beheren.

Professionele ondersteuning

Naast ons veelzijdige ticketingsysteem bieden we ook professionele ondersteuning en service aan organisatoren. Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces, van het opzetten van jouw evenement tot het optimaliseren van jouw ticketverkoopstrategie. Bovendien bieden we een uitgebreide kennisbank aan om jou te helpen het maximale uit ons platform te halen. 

Begin vandaag nog

Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw evenement een groot succes met GO-tickets! Of je nu een buurtbarbecue, een muziekfestival of een sportevenement organiseert, ons systeem biedt de tools en de ondersteuning die je nodig hebt om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe GO-tickets jou kan helpen om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!

Terug naar blog

Myrthe

Support & contentbeheer

ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

Jouw data is veilig bij ons! We zijn ISO 9001 en 27001 gecertificeerd en werken volgens GDPR richtlijnen.

Meer over onze werkwijze