Evenement organiseren

Evenement organiseren? Een geslaagd event begint bij een goede ticketverkoop. Maar hoe regel je dat professioneel? Met het gebruiksvriendelijke platform van GO-tickets kun jij eenvoudig en snel jouw toegangskaarten online te koop aanbieden. Hiermee bespaar je op de kosten, veereenvoudig je de verkoop van jouw toegangskaarten en vergroot je het bereik van jouw feest, concert of beurs. Met ons systeem geniet je van vele voordelen. Zo zijn de QR-codes uniek en in combinatie met handscanners voorkomen ze fraude en versnellen ze de doorloop aan de deur. Een ander voordeel is dat jij zelf een code kunt bepalen en koppelen aan een kortingspercentage of bedrag. Dit is een uitstekende stimulans van de verkoop. Professioneel een evenement organiseren regel je dus bij GO-tickets.

Evenement organiseren via GO-tickets

Of je nu een klein feest of een groot evenement organiseert; in beide gevallen kan het online ticketsysteem van GO-tickets je van dienst zijn. De huidige klanten die we bedienen bestaan namelijk uit organisatoren van feesten, evenementen, concerten, optredens, beurzen en tentoonstellingen. Voor deze groep mensen is de organisatie van evenementen veelal een tijdrovend en veelal kostbaar proces. Denk hierbij aan cruciale factoren als vormgeving, drukwerk, verspreiding en controle . GO-tickets bespaart kosten door online tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Wil je bezoekerslaten betalen met iDEAL, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking of Creditcard? Geen probleem! Jouw bezoekers betalen veilig via hun eigen bank. Een evenement organiseren wordt dus via GO-tickets een stuk makkelijker.

Evenement organiseren bij de specialist

Als jij succesvol een evenement wilt organiseren, ben je met de software van GO-tickets verzekerd van succes. Meld je dus direct aan bij ons online ticketsysteem. Ga naar je eigen evenementen dashboard en maak in nog geen vijf minuten een nieuw evenement aan. Bepaal het soort en het aantal tickets die je wilt verkopen en je bent klaar voor de verkoop van je kaarten. Start vandaag nog en maak een succes van je evenement.

Wil je direct starten met het verkopen van je online toegangskaarten? Druk dan op de gele knop hierboven en meld je aan bij GO-tickets.

Eigen ticketshop evenement

Jouw voordelen bij GO-tickets

GO-tickets bespaart kosten door online event tickets te verkopen en versnelt de distributie zowel online als offline. Lees hier jouw voordelen:

  • Uniek ticketverkoopplan
  • 100% garantie uitbetaling tickets
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar

Toch meer weten? Dat kan!